Свитолина размисли и все пак ще излезе срещу рускиня на корта

Организаторите ще премахнат всеки руски символ от нейната съперничка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво нещо е съдбата - Медведев не подкрепи Джокович в Австралия, който защитава своя гледна точка за ваксинацията вкл. приемайки риска да пропусне множество турнири, сега на Медведев ще му се наложи да се откаже от родината си, ако иска да продължи кариерата си.

Хаха, парите са си пари. Иначе служебната победа отива при рускиня.

Каква вина имат спортистите, че ги наказват? Лумпен до лумпен!

Като нямат вина да ходят да протестират и да се разграничат от действията на Подпутин. Или какво? Да не ни затворят ще си кротуваме ама няма да сме съгласни.

си живеят заедно, имат и роднински връзки. Това е безумие да се насъскват спортисти и не само в делата на скапаните политици. Леми казва в една песен Шибаните политици!

Най-точно е шибаните ционисти !!

Сега е момента- български паспорти на всички руски спортисти, и сме ОК. Кире , айде задействай се, направи нещо за България! Ама недей да питаш уса-амбасадата- ще ти дръпнат ушите. Голям майтап ще стане , не мислите ли?

за руско говорящи има много по-добри опции, латвия, ако искат европа, азербайджан ако искат арабия, или израел ако искат африка

Маймунджилъци

Е срам за Украйна

Свитолина ще дава парите, които спечели на Украйна. Ти си гледай гарсониерата, че идва следващата сметка за водата, а от Русия няма да ти платят навреме.

Днес ми приспаднаха 121 лева от водата - били ми надписали. Свитолина със сигурност е добра в свиренето на дудука, за тениса ще се види.

След като се опитваха да вкарат НЕЗАКОННО Джокович в Австралия оупън. Всички руснаци трябва да си понесат последиците, освен ако категорично не осъдят войната.

Ако си в Русия как да осъдиш войната, нали оня ща прати в гулак. Лесно ти е да им даваш акъл зад телевизора, там а си се обадил а са те пратили в Сибир

Свитолина доказа, че за някои патриотизмът си е патриотизъм, но сиренето е с пари! Явно не всички са готови да се жертват за принципите си като Джокович!

Свитолина ще дава парите, които спечели на Украйна. Други забележки? Вольно, товарищ...

тя потапова спокойно може да излез по българското знаме, то е почи съшото като руското

Мечтай си :Д