17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не ни е еб.. опа пардон, бил.

Абе спирайте ги тия дебили националите, единственото което ни носят е срам. А уж били професионалисти, какви боклуци!

... локдаун за национала за неопределено време

Вижте как скача стената. На кой като му падне, единият даже го е домързяло. Никой не гледа топката, всеки е забил поглед в земята. Абсолютно неадекватност, показваща липса на основни знания и умения. За съжаление, българските футболисти демонстрират същото в повечето елемнти на играта. Тези футболни умения се учат в детските школи и се усвояват в юношеска възраст. За "юнаците" от снимката вече е късно. И Мауриньо да дайде, не може да им помогне. Както видяхме снощи, той работи с вече готов по отношение на техническа и тактическа подготовка материал. Неговата работа е само да го напасне към визията си за игра и съответните схеми.

БОЙКО е продал България, затова абсолютно всичко се закрива.Дали са му задача да изчисти територията от туземците.

Хубаво е да следим месечнаата ранг листа на ФИФА. Иначе по погрешка , току виж Перукан организрал контрола с Екваториална Гвинея и Бурунди, Нищо че са на 134 и 138 място в света, ама в момента са скочили с 10 места нагоре и ще ни отнесат и нас като бръмбар сламка, ако им паднем.

Така е. Контроли само с държави от ранглистата на ФИФА с номера от 1000 нагоре. Само така ще вдигнем самочувствието на наште "ЛЪВОВЕ"!!!

Тази класация е без значение.....за нас....... може да си падаме колкото искаме. Нашите ръководители не са виновни. Те са ръководители за да ръководят, не за да носят отговорност и не за да разбират нещо повече от футбол от кибиците.

Да са ни живи и здрави Перукан, Какаду-то и Гошо Физкултурника /макар че той има най-малка вина/... :(

Де да беше толкова лесно и да бяха те ... това е резултат не само от тях (не че те нещо са променили де), а от ~30г застой, мързел и лежане на стари лаври.

Някой знае ли с кого са играли? Защо вече не смеят да пишат от кого са паднали???

след снощните мачове на великите ни маймунски отбори в маймунска европа

клубния ни футбол се напълни със маймуняци и нашите деца се пренебрегват какво да стане освен пропадане,а нашите деца които могат да играят футбол търкат скамейките и се утешават с чалга по чалготеките,а бе и футбола ни като държавата,една голяма бананова държава

Монетата има и обратна страна... като си види споменато името в някоя газета, "нашето дете" решава, че е от ранга поне на Златан... иначе съм напълно съгласен с коментара, имам познати, които нямаха пари, да платят на треньора, за да ги пусне ПОНЕ ВЕДНЪЖ в първия отбор... :( sad but true...

камъните падат,от небето падат

Да вдигнем самочувствието на момчетата и да организираме приятелски мач със Сан Марино или Шри Ланка. Само се моля те да не ни бият, че тогава момчетата ще са станали миньори в ранглистата на ФИФА.

_stankow

Помня едно време седесарите подрипваха, че най-голямото престъпление на комунизма било, дето преименувал ЦСКА и Левски. Бяха се сбили на един мач. И това било най-страшното престъпление, за което няма давност, не , няма давност ! :D :D . После им върнаха имената, станахме 4-ти на световното. А сега - фалираха. Но това не е престъпление, това е демокрация ! Ликуй народе ! Хляб и зрелища. Хляб се понамира, ама нещо със зрелищата го закъсахме ...

Женския на Англия че ги блъскат “лъвовете” кат коте у дувар баце.

_stankow

E, па ние ще направим контрола с женския на Гибралтар, няма да им се дадем ! :D

Е това новина ли е ?!? Нищо странно,неочаквано или ново ... В момента т.нар. "представителен отбор" е в такова състояние и с такива играчи, че едва ли би затруднил и младежки или пък женски национален отбор на средно-силна Европейска държава.

_stankow

Националния иди дойди. А клубните ?

А там и младежките женски отбори (може би правилното наименование е "девойки") ще ги бият ... и не само с тактика и умения, но и с физика ...

С тази чалго-мутро-култура няма как да е иначе.

Чичо Гошо.Има къде още да падаме.