Те са чужденци в собствения си град: Кой е съперникът на Лудогорец днес?

Историята на "малкия тим" от Барселона, който се изправя на пътя на българския шампион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз реших, че говорят за кракогорец, че са чужденци в собствения си град. То колонията не се ли класира вече, чувам че бият наред?

Срещу всеки друг съперник да, но срещу Лудогорието това не важи. Нашите цигани са далеч повече чужденци в България отколкото Еспаньол в Испания

а вие сте чужденци фуф вашия офис

Да живее Каталуния! Долу испанските феодали!

бойчото ше ходи ли в рейзиград да го гледа мачот од ложата? стиска ли му?

Преди години, бях дете, играеха Гунди и цялата му чета и бях върл привърженик на "Левски" цял живот. Днес няма БГ футбол, особено клубен. Изключвам "Лудогорец, който с 2-3 български имена в състава си е лидер 7-8 години у нас !! Макар и фрашкан с чужденци ( има много отбори в света такива ) аз се радвам на техните успехи, защото прославят името на България !! Ще се радвам да победят в доманкинския мач, без значение как ще завърши другия мач като техни гости !! Успех !! Искам 3-те точки за нас !!

А ти си чужденец в собствената си глава!!!

Свобода и независимост за Каталуня!

А бе, ти си... не искам да те наричам какъв ? Не искам да те назовавам с никакви обидни думи...Ти знаеш ли, c какви проблеми ще се изправят утре Каталунците извън Испания - респективно - извън ЕС ?! Помисли, бе !! Имаш ли акъл ? Днес живеем в 21 век ?!

Все ми е едно как ме нарича някой, който е виждал Каталуня само на картички. На каталунците трябва да се даде право да решат къде искат да бъдат. И не си ти, който ще каже вместо тях.

Както и тези от Кърджали

Kenn1111

Те и Лудогорец са чужденци в България така че....приличат си.