Коментари - Тервел Пулев коментира категорична победа на брат си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отидат братя Пулеви, към Кеча федерация, Отбор брата кобри хе хе хе хе кобра

От гледна точка на ТОРБИТЕ В ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ И НА ДВАМАТА МОЖЕМ ДА ЗАПИШЕМ ПО ЕДНА (3) .. КОЛКОТО ДО ФОРМАТА НИЩО ОСОБЕНО .. ПОРЕДНАТА ИЗМИШЛЬОТИНА.. НАШИЯТ СЕЛЯНИН СЛЕД ТОЯ БОЙ ТРЯБВА ДА РАБОТИ НЯКЪДЕ В СЕЛСКА ДИСКОТЕХА В ОКОЛНОСТИТЕ НА БРЕМЕРХАВЕН.. Е С НЯКОЙ ОТ БГ МОЖЕ ДА СЕ БИЕ НО НЕ И С ИСТИНСКИ БОКСЬОРИ ОТ КЛАСА .. ... ПЪК И ТОВА ХИЧ НЕ МИ СЕ ВИДЯ ПО ПРАВИЛАТА НА ММА ...

Най добрия боксьор сред смешниците

За Тия, които са писали, Кубрат да дава пари на България, като данъци.. Ясно е че ще дава данъци, НО ПЪРВО трябва да плащат всякакви араби които НАХЛУВАТ през турската граница се представят за бежанци.. Всъщност, прехвъля ги някой Предател или Турски ШПИОНИН- Трафикант на башибозуци... Обаче, нашите мошеници- Полицаи, граничари и военни,, Измамниците от Агенцията за бежанци, вместо да УБИЯТ Нашествениците, тия ВЗИМАТ от парите, които плащат българите като ДАНЪЦИ и правят къщи и дават безплатно Храна, вода и Пари на нашествениците- Ислямисти.. Трябва да УВОЛНЯТ всякавки полицаи, граничари и военни, които хранят и поят чужди Нашественици.. И ДОКАТО не СПРАТ да хранят чужди Нашественици, всякакви Данъчни, Митрничари , Катаджии- Полицаи, и мошеници от Агенцията за бежанци трябва да бъдат УБИВАНИ в ТЪМНОТО. Тия са ПРЕДАТЕЛИ.

Triad combat най-много още едно, максимум две събития да направят и изчезват .

Кеч ли беше това

тия двамата си удариха по един два не много силни шамара ,на единия му прилоша и всичко свърши. аКО БЯХ СИ КУПИЛ СКЪП БИЛЕТ ЗА ЗРЕЛИЩЕ ЩЯХ ДА СЕ ЧУСТВАМ ИЗМАМЕН!

Бягай обратно към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Ко ? Не ! КОГА ???

Кое точно му е коравото на тоя съперник бе?! Опитен и корав съперник е кличко или джошуа. Другите съперници на тая кобра са статисти!

Как няма да се доволен като тоя спорт е само за такива дискотечни биячи като тоя

И двамата приличаха на ваксинирани:))

Тия "победи" на пульо, нагласена работа за пари.

Бягай към Турция или Африка !!

селските бекове включиха на шеста ако бяха запазили първите уговорки и пульо не се беше срещал с тая торба мир, пак щеше да обръща задник, но бразилецът нямаше да му прости селяк!!

Динко Гоцев ... ще те еба !!!

Грозен мач.. и двамата изглеждаха като селски бабаити след литър ракия, дето се млатят на мегдана за някоя мустаката колхозничка. Бавни, тромави, нелепи просто. 5 кинта дадох да го гледам и си ги искам обратно.

Браво на Кубрат, добър мач

Такива идиотски спортове трябва да се забранят

Категоричната победа е над съперник който не е активен спортист от 12 години! И това е начин на препитание след като има интерес! Само с родолюбието и че го правят за България ....малко ми идва в повече! Като е за България давай спечеленото в хазната,а не да не си плащаш лагера на Белмекен!

проверете си данните - последния официален мач на Франк Мир: Win 19–13 Roy Nelson Decision (unanimous) Bellator 231 October 25, 2019 3 5:00 Uncasville, Connecticut, United States

Gugnelid

Не само това, ами и срещу човек, тренирал MMA, на когото не позволяват да се бие по правилата на MMA. Хайде да се преиграе мачът, но по MMA правила с take downs, крака и т.н., че тогава да видим Кубрат колко прах ще избърше от пода.