17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ти излиза скъпо,бе сладур - най-добрият български тенисист ,който сме имали някога ли? Мама ви злобна!

Толкова много го плюете в последните две години организирахте негативна медийна кампания срещу него по отвратителен начин, пък щели да разчитат на Григор. На негово място ще си идвам в България само при роднините няма да разговарям с бг журналя и ще съдя всяка медия, която би ме забъркала с търсещи слава плейметки, чалгоретки и т.н. Но Григор явно е по-широко скроен от мен и не обръща внимание на помията, която се лее в България срещу него. В момента във Франция се провежда турнир на АТП но нашите се радват, че на турнира в София участва Монфис. Никой във Франция и не помисля да обвинява Гаел, че не е патриотИн и пропуска родния турнир. На нас ни е твърде ниско нивото като нация. Големи комплексари сме за разлика от други народи.

Тия курви в федерацията трябва да си ходят веднага

таз година ше играе. иска му се олимпиада, а и да прибере пари за предолимпийска подготовка от бфс. виж, дали ше спичели мач за БЪЛГАРИЯ Е СПОРНО.

Браво, дирници! с това заглавие (погледнете го пак) закопахте дори собствената си неграмотност.

Е как няма да играе - нали олимпиада идва и на него му трябват мачове за националния, за да участва на олимпиадата! Такъв "патриотин" е наш Федарчо :)

Този ,който наричаш "патриотин" играе всеки мач за България-пред името му стои знамето ни,а зад името- BG.А може да реши и друго,нали,кой ще му попречи?

Мама ви продажна! Само това не правете! Не го канете в националния и в София. Много скъпо ни излиза. Освен че плащаме на монакото, плащаме и по 75 000 лева на баща му, като треньор на национален състезател