17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие българи балканци ли сте или часовникари и тореадори?,Ноле си е наш комшия и ще го подкрепяме винаги и навсякъде,Хвала Ноле,още дълго ще си в топ 5!

Ноле в топ 5 forever!

Що игнорирате Джокович? Щото не е аристократа Федерер ли? Щото е балкански субект. а? Пичкy Bи матpинy!

Щото прочетИ статията за какво е, преди да пишеш глупави коментари. Джокович скоро от топ 10 няма да излезе. Докато Федерер със сигурност до края на годината, а Надал вероятно в началото на следващата, защото е трудно да се случат всички описани в статията сметки, които да го изведат от десетката още тази година, но както пише в статията, теоритично е възможно. Дефакто, ако ранглистата се изчисляваше както си беше преди объркването на календара с Ковида, Джокович вече щеше да е втори, а Федерер и Надал далеч извън топ 10, но това е друга тема.

Надал, защото от 2005 г. досега не е бил контузван и то за далеч по-дълги периоди и по-често от Федерер и никога не е излизал от топ 10 по тази причина ....

Е и? Да вземат да спрат тениса като спорт тогава,... баси смешната статия

Трудно ще се стигне до излизане на Рафа от топ 10 преди края на годината. От неговите точни ще отпаднат само 960 до края на годината, а не мисля, че тенисистите, които са с;ед нег,о могат да спечелят достатъчно, за да го изместят. Може да падне до 8-9 място, но извън десятката, трудно. А догодина как ще е, ще зависи от физическото му състояние. Добре е преди да се пишат такива статии, човек да се поинтересува малко и да не пише празни приказки. Въпреки че за няколко хиляди клика какво ли не се прави в наше време!?

Напротив, Надал приключи вече и почнаха яко да го бият. Като не разбираш не коментирай

Надал в последно време не играе. Един друг го спукват от бой ( в Токио и US Open ), ама май си в амнезия и не ти изнася...Я, почакай - ти да не си Бойко Рашков? Или някой от бандата на кРадеф???