Треньорът на Лудогорец: Опитахме всичко, но не се получаваше

Разградчани не показаха, че заслужават място в групите на Шампионска лига

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защита пълна "0" що се лутаха като мухи без глави с пасове в наща половина и тъй и неразбрах? Хората показаха как се играе с два паса и пред наща врата. В средата пак празилско цък цък смачкаха топката от ритане а нападение трагедия тоя е пълно дърво да връща испанеца или Кешеро! Кирето определено липсваше и един Марсо.

Снощи на мача в Швеция пролича много нелицеприятна истина - Лудогорец бяха тотално надиграни и направо смазани тактически, физически, игрово. Те едва стигаха наказателното поле на Малмьо, но за сметка на това много рядко. Притежание на топката - смазващо в полза на шведския отбор. Аз лично превъзнасях играта на Лудогорец досега - явно обаче за Шампиоска лига не са готови и са болезнено далеч. И това при смазващо превъзходство в България, а и в евро мачовете досега показваха класа. Тъжно е колко сме далеч от съвремения шампионски футбол. Много е тъжно

Не се бой на Домуза ми се получава у мефбет лигата :)

Без Кешеро отпред сте като мухи без глави.

За пръв път /на 70 г съм/ осъзнах че м.б. съм расист. Вместо да поддържам първичността на представителите на моята държава, поддържах интелектуалното превъзходство на моята /бялата/ раса. Съжалявам. За пръв път ми е. Дано не се повтаря.

И Барселона да докарате у нас и те ще се побългарят и футбола ще е като на Лудиягонец. Не сме за футбол, иначе се ритаме помежду си, но топка не моеме ритаме

Що бе? Този треньор каза, че не играят "български футбол".

Открай време проблемът а Лудогорец е защитата. Що се отнася до неграта - тичат като изоглавени, все едно за пръв път виждат и играят с топка!

А, бе треньоре, ти шегуваш ли се, като казваш, че нищо не ви се получи. Я какво Ганкина тропнахте само. Иначе във Форест Гъмп трябва да сте доволни от резултата, защото можеше да отнесете още 2-3 безответни парцала.