17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, момчета, успех в А група! Който иска да си храчи червата по вас, не им обръщайте внимание, това са дебилите и тюфлеците на Тиквата. Само ЦСКА 1948!

SMIANA NA IMETO CSKA 1948 MOJE" CFK"2017,NO NE I DA POLZVAT ABREVIATURATA NA CSKA!

е, щом казваш, че не може значи не може, ти си великият разбирач, всяка твоя дума е паднала жълтица. Що не си смениш и злобната физиономия, а?

Доста кочини се навъдиха.

Имат и зелен екип като на "проекта" ....

2016 си леше стария ЦСКА. След това го смениха с Литекс...

petrovito

Колкото едните са цска, толкова и другите. Само, че едните приказваха, че ще спасяват истинското, а всъщност го фалираха. Въпреки това ги настаниха на армията, а в последствие го озаконийа...

Тези поне започнаха на чисто. Схемаджията от Микре въртя, сучи и накрая пак извади едни пари за едната куха емблема, с които пари реално можеше да се избегне фалита на отбора. Във всички документи до УЕФА се твърди, че това е ребрандираният Литекс и нямат нищо общо с ЦСКА. На местна почва е обратното, само и само да се чеша егото на фенската маса. При всички положения нито един от двата отбора не е ЦСКА, а на мен по-симпатичният ми е 48, щото там няма драми, нов клуб са и точка

А Литекс колко време използва емблемата без да е носител на правата!?

Откъде накъде, ЦСКА (ЛИТЕКС) е носител на 31 титли? Нали всичко комунистическо, го премахнахме?

Това с честта нещо не ми се връзва, като им знам собственика! Инак лошо няма, важното е футболът в България да се развива!

Такъв клуб не съществува.. изписвайте правилно името му, моля - ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“

то и другия е ЦСКА-София, ама напоследък защо и журналистите забравят тирето!

АМА НАЛИ ПРЕЗ 2016 ГОДИНА КОГАТО ЦСКА БИ МОНТАНА НА ФИНАЛА ВСИЧКИ БЯХТЕ ОТ НА ГРИШАТА ЦСКА-ТО.... И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ НЯКАКВА ЧЕСТ,МОРАЛ....СМЕШНО Е!!!!! И ВЕЧЕ ЦСКА БИЛИ-МИКРЕ,ТИРЕТО,ЛЮЛЯЦИТЕ И ТН.... АМА ТОВА 1948 БИЛО ЧЕСТ И ИСТИНСКОТО ЦСКА... АБЕ ХОРА ВСИЧКИ СТЕ ЗА ГИНКО-БИЛОБА!!!!