17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пряв му път. Като докара Азарт,какво стана, нищо. Ако беше взел нападател от класа, Бензема, щеше да е в сянка. Арабчетата ощетиха отбора.

Какво плаче като вдовица за ..., франсето, залязващ треньор? Махна единственият си добър нападател Гарет Бейл а държи в отбора все по-некадърният модрич и залязващият бензема!? Ами да се пръждосва и да идва наистина добър треньор!

Перес наистина не му отпусна много за трансфери. Но той го каза покрай проекта за Суперлигата - през 2021г Реал ще има приходи около 600млн. евро при очаквани преди това 900млн. евро. Това за 300млн. евро назад само за сезон. Отделно - Зидан махна зимата Йодегор, който вече направи хубави мачове за Арсенал, и Йович. При положение, че имаше контузени, нямаше нормална подготовка, т.е. предпоставка за повече травми. При положение, че никой не бележи много в Реал освен Бензема, който пак го плюва някакъв о...гофрен отдолу в коментарите. И се стигна до момент Реал да има 10-12 полеви играча от първия състав и юноши като Марвин, Чуст и прочие. Зидан събра отбора и постигна супер резултати срещу топ съперници през сезона - реално това 2-0 от Челси е първата загуба от голям отбор през сезона. Но се видя каква е разликата срещу топ тим от Висшата лига в добра форма - Реал изоставаха във всеки аспект срещу тях. Отборът няма темпо, няма скорост в атаките и разиграванията, пресата му работи само срещу по-слаби като качество тимове или много разколебани като Ливърпул, разчита се твърде много на едни и същи хора вече 6-7 сезона - а Зидан нищо не промени в това отношение - единствено Менди е титуляр от по-новите. Използва 3-5-2 на няколко пъти и то очевидно работи спорно за Реал заради наличните играчи и липса на стиковка в него. Винисиус - уинг-бек в мач, в който Реал трябва да бележи?! Реал много често му липсват сериозни идеи в атака - разчита на центрирания, изсипани топки, статични положения - еднотипна игра. Като заключения - Зидан даде много на Реал, може да даде и титла в Примера този сезон, но както той, така и някои от играчите вече изглеждат изчерпани за клуба. Тимът трябва да си смени стила, да вкара нови играчи, да стане много по-силен и бърз, за да е конкурентен в Европа на големите тимове. А Зидан не е показал особено, че това му е силата.

Няма дума в български език "отстояние" клет неграмотко!

Речник на БАН: ОТСТОЯ̀НИЕ, мн. -ия, ср. Разстояние. Всъщност планът на „Пиаца обликва“ не е точна елипса, а е описан с помощта на две полукръгли дъги, раздалечени една от друга. Отстоянията между краищата на дъгите създават връзка между трите площада. М. Бичев, АНВ, 78. Земний екватор е един голям кръг, прекаран на равно отстояние от земните полюси. Ив. Богоров, ВГД (превод), 371. https://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

Айде да си тръгва и след него връзкаря араб бензема.