17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някаква маймуна се родила в Областта на Испания близо до град Билбао... Да попитат маймуната, ако някакви мравки, плъхове, хлебарки, змии влязат в къщата му и започнат да се развъждат докат ообикаля по света, какво ще направи с тия ПРИШЪЛЦИ, като се върне вкъщи ?? Турците 500 години КЛАХА бълкгари и КРАДЯХА, и св РАЗВЪЖДАХА , но през през 1878 г, ги изтребихме и изгонихме... Така че ако някаквиа маймуна се е появила в БЪлгария ,нека маймуната да си ходи в Африка ... А ако не иска, най- добре някой да убие- негъра - маймуна, за да СПАСИ България и да РАЗЧИСТИ вирусите, които ПРЕНАСЯ тоя негър - маймуна...

И на времето беше така в България, колко велики футболисти си оставаха по родните места и отбори, защото честта беше по-важна от парите!

Тия са ми любимият отбор. Така трябва да е. Да играят само момчета родени в местността или в краен случай отгледани и възпитани в местните идеали. Не да ми мъкнат шебеци на килограм от Африка и Латинска Америка.

И...още нещо...Точно баските говорят на два чисти пречисти езици.Испански и баски,като вторият им е майчиният излязъл от мистерията на историята, но се изучава в десетки университети по света.като нашият-българският.Кажи в бар ,,луканка" и ще ти се сервира вденага с бира. А не ,като каталунският език.Съскат, като змии на развален испански,като македонците, че да им се смееш... Андалусците пък в Севиля, Малага и др. техни градове така разтягат испанският,че се чудиш карат ли се или се бият...

Абе дървари са си отсекъде,играят,играят пък като видат ,че не става философията купуват мачове на поразия.

Баските са Българи!

И кой некадърник или повърхностен тъпанар е написал тази статия? Ама откъде ги вадите такива? Няма нищо , ама нищо вярно в наддрасканата ,,творба" Аз например ще ви избороя поне 10 чужди футболисти ,които са играли в Атлетико или продълават да играят. Боже, какви лъжи се изписват понякога.Защо ли?

АТЛЕТИК, не Атлетико неграмотник

Нерде Билбао, нерде Мадрид :)

Билбао ми е любимият отбор в Испания именно заради тази философия. Има нещо чаровно да разчиташ на себе си, а не на наемници, още Николо Макиавели го е казал :)

Фашисти :)

е родилката ти!

Не схвана иронията, но това си е твой проблем :)

Комунисти по-право.Антифа отбор са,както и Райо Валекано,Депортиво Ла Коруня,Алавес и др.