United Group призна одит в "Левски", но поясни: Не преговаряме със санкционирани по "Магнитски"

Становище на компанията, която е сочена в медийни публикации за бъдещ собственик на клуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога БФС ще крепи говедата в елита?? Това е прецедент в света на футбола. Не пожали а Ювентус, у нас извадиха ножа на Локо София, на ЦСКА, на Черноморец... А за Гейарена няма санкции... Какво чакат, дълговете им да станат над 100 млн???

Резултатът от одита не е обсъждан от собствениците. Има и други пречки, като треньорът и неговите помощници, които сътвориха куп глупости, като освен кадрови, а и други: Блажевич е единствената грешка в кадровия подбор, но Стоилов направи и други много по-важни грешки, като: загубата от малтийският Хамрун Спартанс поради невнимание от страна на щаба му при явната съдийска грешка лишила отбора от допълнителни финансови средства/около 3млн.лв./, загубата от Лудогорец за Суперкупата на България, загубите от ЦСКА 1948, от Локомотив и Славия от София, заради лошо подреден състав и без всякаква тактическа схема на игра, особено след контузията на Билал Бари и още много други! Въобще прибързаното възпяване и в песен на Мъри не е много в интерес на „ПФК Левски”София.

Свиркоф е тъп като галош, единственото което е можел преди е да ебе, по думите на жена му.

„Джингиби Анадол Спорт“ се извинява на своите наркомани (привърженици) за печатната грешка, че не са направили одит на "Баязид Подуяне“ , а са ги признали за Евроидиоти - нещо, което признава и целия континент Европа от 30 години насам !!!

Печатна грешка, не са признали за одит, признали са ги за Евроидиот - нещо, което признава и целия континент Европа от 30 години насам.

Щом не преговарят с компании по закона Магнитски, да не се окаже, че и „Джингиби Анадол Спорт“ е бил част от списъка по закона, заедно с Божков, ама лижещите и лъжещите за всичко „лоялни“ журналисти тактично са го пропуснали !!! Сега остава и БФС да отменят закона Магнитски. За какво иначе е това 40 годишно приятелство с "Баязид Подуяне", а Апелативната комисия да се задейства, както преди 10 дни !!!

Раефф. да сънува гащите да се надупи на изток ..и дано слънцето огрее кучешкия му задник...

Тиквата и Дебелия си имот цяла палитра от фирми, несанкционирани по "Магнитски" - Вълка, Пашата, Маджо, Къро и т.н.

Лично за менЕ това са глупости. Приканвам привържениците на Левски да протестират пред Белия дом и тоя измислен закон да бъде отменен.

Със какви пари ще стигнат до Белият дом..ти не видя ли че нямат парички даже да си платят билетчито за последната баня...затова бати Венци ги окъпа със студена вода..

А не ,никакъв протест.Директна атака на белият дом.Камък върху камък няма да остане.

Щом не преговарят с компании по закона Магнитски, да не се окаже, че и левскито е било част от списъка по закона, заедно с Божков, ама някой тактично го е пропуснал...

Аи стига сте усуквали...или почвайте да си плащате дълговете или се разпадайте..никой нормален няма да ви даде и стотинка..

Къв е тоя Магнитски? Да питат Гешев и Боци, няма такъв закон, няма такива глупости в България. Само ГЕРБ!

Той и съда май каза, че няма такова нещо в България.

Какъв глобален закон "Магнисткси"?!? Този закон е на САЩ! :-)

Е да де. Глобален е спрямо САЩ. Съответно те казват че ще работят с теб, но не и ако ти работиш с някой от санкционираните, където и да е по земното кълбо. Това е тяхно право, не мислиш ли ?

Сега БФС да отменят закона Магнитски. За какво иначе е това 40гидишно приятелство.Апелативната комисия да се задейства.