17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързи кредитчета, а? Левскарчета, нали знаете какво се случва при взимане на кредити, които ги отпускат и "с възможно лошо ЦКР"!

Тъпи футболни икономисти. Пълният бюджет на ФК е 100%. Ако го намалите със 100 на 100, той ще стане НУЛА. Обяснете ми как можете да намалите бюбжета (не друго) сс 300 на 100.

Баси тия са харчили 20 милки на година, бати евроидиотите!!!

Да, разбрахме, заплатите се намират в момента в съблекалните.

В натурален вид, вероятно.

Оф пак ли. С 300% възможно ли е. Големи математици са в Левски.

Сега щели да харчат прозрачно !? Представяте ли си какво точене и разхищение е било в клуба когато Божков изсипваше пари. Толкова са пипали, че няма да се съвземат никога без да обявят фалит. Искам да кажа крали са не само даденото им и авансово - занапред. И сега !? Народа е казал - Кога яли и пили, пеяли - кога плащали, плакали. Единственото жалко е, че Левски наистина е отбора с най много привърженици, а тия "умници" го съсипаха !!!

Едни 100 лева можеш да увеличиш на 200, на 300 и т.н. НО едни 100 лева можеш да намалиш САМО със 100 лв. Няма как 100лв да намалиш с 200лв. Забавното е, че има толкова хора, които спорят и не схащат, колко зле е образователната ни система.

Парите ги е дал Г. Ганчев. Станало му жал.

"Малка фирма ни даде 200 бона заем по време, когато се крепим само на дарения, а имаме задължения за милиони". Аха.

И все пак има ли отговор на въпроса кой , как и за какво профука 24 млн. за една година. Нали пак е имало ръководство-Управителен съвет или както е там. Някой трябва да е подписвал все пак-един или няколко човека. Не може да са подписвали всичките от чистачката до президента/собственика. Освободиха един двама /спортно-техн директор..../ но никой не им търси отговорност. Настоящето и бъдещето са ясни. Дайте да видим непосредвеното минало довело до това тежко настояще и грозно бъдеще. Да ви повярваме че нещо се поправя. А Вие само : Дайте......до кога, за кого.... за какво.

200 хилки за Наско и Тити са пари максимум за една седмица и то, ако петък вечер са болни и си останат вкъщи!

Кого ли са завлекли с 199 00 лева ?

Само минавам да питам за един приятел, оранжевите боклуци от сектор ГЕЙ, утре ще викат ли кур за цесека???

Ти не се обяснявай, а отивай на магистралата да заработиш лев, че собственика ти ТИТИ ПАЛЯЧОТО има големи харчове покрай новия джип.

Само истинско говедо може от жалкото положение, в което се намира "Левски", да продължава да намира радост единствено в простотии срещу ЦСКА. Истинските левскари вече ги е срам, и има защо, а жалките лумпени не се притеснявате да демонстрирате, че не ви пука даже да станете мурвите на българския футбол, стига да можете да плюете по противниковия отбор.

Да се прекръсти този клуб! Не може един национален герои да фалира!! Събрали се е банда лапачи и некадърници. Не може едно положително число на бюджет да се намали 300% и да остане положително. Три пъти може да се намали . Баждеков и Колев - не се правете на умни!!! Щото се излагате!

Да не би тази фирма да е на един млад, успял, корпулентен господин? Жалки сте!

Някои таковат с 200, Левски вече с 300. :-) Върнете парите на пеевски и ББ, че ще ви ги изкарат през г.за.

Ако Наско Сираков не беше в казиното на Шератон всяка нощ, Лефски нямаше да е в криза, но той обича да гепи парите от касата да ги слага на машинките

Т.е. намерили са начин футболистити и чистачките в отбора да плащат двойно за "честта" да работят в клуба на ръководството? Както и ЧЕЗ и ВиК да плащат на клуба в двоен размер потребеното? Аз ли съм прозд или тези 300% някак си не ги разбирам?

Как ще редуциращ бюджет с 300% бе? Демек вече е двойно по-голям, но е отрицателен? Да не искате да кажете, че сте го редуцирали с 67% приемрно? От де ги намират таткива, че и с по 20 дипломи....

Ами много просто. Преди на месец са харчели по 2 милиона, сега на месец трябва да плащат по 4 милиона :)

Чудесно, чудесно - взехме заем от тайна фирма, а вие си купете фланелките, че ни трябват пари. Отблъскване на привърженици като по учебник. Мен ме загубиха след като взеха парите от Пеевски (откраднати от цялото общество). Много време и труд бе необходимо, за да откажете привържениците, но сте близо до успеха. Браво!

ДИР-ници, предполагам, че статията е бърз copy/paste отнякъде щом нямате име под нея. Дори и да е така, грешките в нея стават и ваши. Основната грешка, най-елементарна и дразнеща при това - кавичките в "Левски" (отбора), за да се различава от Левски, историческата личност! Лесно е и важно за всеки уважаващ себе си редактор. И една маймуна може да прави copy/paste, но без мислене ще си остане маймуна...

Или поне да го изписват ПФК Левски, ако толкова не знаят "откъде се включват" кавичките...

Тоя има колосална липса на знания по елементарна матемматика!

Като цяло в футбола дори в Англия си търсят някой от Саудитска Арабия да налива пари. Проблема е че в България от Саудитска Арабия никой не дава пари а трябва първо някак да ги открадне от народа. Дали с лотария, банка или с пладнешки грабеж. Затова това което става в левски е добро начало. Със сигурност индикация че няма толкова много мутри с пари за харчене вече колкото имаше някога.

Защо да наливам по 200К всеки месец на разни нехранимайковци като с тези пари за 2 г мога да си купя сносна яхта. Справка кирил домузчийски, има 58м яхта.

Ясноооо, някой си купи агитката за 200000лв Евтинко ама сигурно му трябва само до изборите.

шиши и толупа!

Много е просто като не плащаш сметки от минимум три сезона назад правиш редукция на тазгодишния бюджет с 300%.

Има и отрицателни числа има и комплексни с имагинерна компонента ... бюджета на левски е именно там в момента

ХАХАА да ви имам и математиката смешницииии ! Като редуцираш на 100% на 1000лв е нула лева. Като редуцираш 300% колко лева са ???

Като редуцираш с 50% означава намаление наполовина 1млн остава 500хол Като редуцираш с 30% означава намаление с 1/3 1млн остават 670хил Като редуцираш с 300% означава намаление 3 пъти 1млн остават 330хил 300% означава 3 пъти! В Случая 3 пъти по-малък бюджет! МАЛОУМНИ ТЪПАЦИ СТЕ!

Новият редуциран бюджет е с 300% по-малък от стария! ТЪПАЦИ СТЕ!

Глупак вземи понучи математиката ей ! Просто не искам да коментирам какво си написал, защото ме е срам от образователната система, в която си учил !

Само мога да кажа че ме боли че такива като теб имат право да гласуват.

Отлично! Напиши сега колко ще останат от 1млн ако редуцираш бюджета с 67%?

За мен тоя анализ е най-доброто обобщение на образованието в БГ. Аз бях в гимназия 1995-1999г и много добре си спомням колко зле бяха нещата. Пишещия ( а и журналиста) очевидно не е напълно наясно какво е това "процент." Пробелемът е че държава където населението е неграматно няма как да бъде добре. Проблемът е че държава където населението е неграмотно няма как да бъде добре.

Директорчета вие май си мислите, че ФЕНОВЕТЕ сме лумпени!!! ЕДНА СТОТИНКА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ДАМ!!! ГНУСНИ ИЗМАМНИЦИ!!

Заоплакване си, ако си давал досега. Моите съболезнования.

Пичове, чисто математически, не знам как нещо се редуцира с 300%. Например, ако редуцирам нещо с 50%, значи го намялявам 2 пъти, т.е. ако нещото е било 100 000 лева, при 50% редукция става 50 000 лева. Ако нещото го редуцирам с 99%, то тези 100 000 лева ще станат 1000 лева, а ако ги редуцирам със 100%, ще станат 0 лева. Така че тези 300% редукция са си горям смях.

Човека иска да каже, че бюджета е намален 3 пъти. Ама нали са грандомани виж 300% звучи по мегаломанско.

грандомани не е точната дума

Не се прави на адвокат негов. Не е опитвай да казваш какво той е искал да каже. Математиката е математика - ясна и категорична. Едно значение има намаляване с 3 пъти, коренно различно е 300%.

Може ли нещо да се редуцира с повече от 100%?????

Абе, да не би домуз-чийски да е отпуснал заем с някое от своите фирми? А?

199 000 си е нищожна сума за отбор, макар и български. Като добавим, че този отбор е Левски, затънал до шия в л....ната, заради безхаберие и псевдо бизнесмени, тази съма си е направо едно нищо! Че, те заплатите на 4-5 от "чужденците" са повече.....

200000 била малка сума. Явно сте милионер? Погнете тогава на Левски. За нормалния работещ българин това си е огромна сума за която той ще работи 10 години та и повече. Футболът за съжалене е бизнес за милионери да си чешат гъдела. Нищо човешко няма вече в този "спорт".

Лелееее, нищо не си разбрал!

Клубът също така взе заем в размер на 199 хиляди лева, с който да покрие част от заплатите на играчите, като Павел Колев разкри, че изрично условие на фирмата е било нейното име да не се споменава. Абе кyрви гърчави, вие че сте прости и тъпи е ясно, но защо мислите, че и другите са като вас? Висте сте Акционерно Дружество бе капити пършиви. И като такива сте задължени по закон да обавите всичките си раздадени и привлечени средства. В това число влизат и отпуснатите и получени заеми, независимо от получателя/заемодателя! Това ще ви го пише в годишния отчет! Да не говорим, че над определени суми трябва да мине и през АП. Вие, жалкари гнусни, сте смукали биберона на шиши. Тва е ясно. Само не се опитвайте да ни правите на глупаци.

май пак Пеевски е дал парата

Да живее Пеевски! Турци сте

Сега като се замисля, възможно е и "журналистът" да е добавил една нула към процентите... Типично в дир-овски стил.

Вс си е точно, четири пъти намаление на заплатите, ще вземат ли иначе Старокин и Ж Атанасов, които са свършили отдавна с футбола.

дала 200 000 с единственото условие да не се центруфугира името и???!!! стига бе!! може и да не го центрофугерате, ама нап трябва да знае коя е тая фирма, и дали си е платила данъците, и дали парите са осчетоводени, или си размятате едни парички кеш! и кви са тия павел, илия и тнт?? къде са ония двамата собственици дето всичко щяха да наредят ред по ред?

Предстои фалит. Няма как.

ако е един милион лв бюжетът, като се редуцира с 300 процента става минус 2 милиона. интересно.

Това означава, че е намален 4 пъти. Ако е бил 1 милион, става 250 хил. 250 хил. по 100%=500 хил., по 200% = 750 хил., по 300% = 1 млн. Хайде сега смятай наобрантно.

Ако е един милион бюджетът, 100% са еин милион. 300% са 3 милиона. Един милион - 3 милиона = - 2 милиона. Може би е намален със 67%, не с 300%

Това, което си написал е намаление със 75%

Навярно объркания и малоумен журналист е искал да напише, че бюджетът е намален 3 пъти и от 1млн е станал 330 000... Само предполагам

САМО ЛЕВСКИ

Дано да го има Евроидиотски, за да ни забавлява както досега:)

дано ви забавлява пак със 7-2 и със 7-1. щом си го пожелаваш ще стане

Дано да има и два казана с чорба за да ни забавляват също.Утре ще играят срещу себе си.По-голямо малоумие от това няма в никоя държава.Само БФС и великия борец от Микре могат да измислят.Ще играят борци срещу хазартни босове.Интересно кой ще победи.Такъв цирк няма.Самозабавлявайте се.Това е ,като мастурбирането.

Интересно как едно нещо ще го редуцираш с 300%. Може би персоналът ще започне да плаща на клуба ...

Ами бюджета е 1 милион, а още два дава ШИШИ под масата.

"Редуциран 300%" ...? Нещо ни липсва от математиката... 1/3 са около 30% !

Епа аз не знам кой плаща, че да гледа БГ "футбол"? Тоо такова нещо в последните 30 години нема! Аз спрях след като на един мач един от тарторите ми каза какъв ще е резултата от следващите 7 мача! И .... излезе прав! Не искам да казвам, че е знаел, ма от тогава БГ мачове не гледам! Ясно е, че за следващите години е ясно кой ше вземе купата кой ше се класира за европата, кой ше е нещо други! А и още един такъв щекотлив въпрос Защо имаме футболна федерация бре!? Нещо не ми се връзва!

Ех, да бяхме внимавали повечко в часовете по математика в училище, нямаше да говорим тъпотии по медиите... Щяхме да знаем, че максималното редуциране на величини в проценти е 100%, и това означава бюджетът да се намали до 0, а намаляване на каквато и да е неотрицателна величина с 300% е математически невъзможно...

Малоумници, още ми говорят да бюджет! ВИЕ НЕ СТЕ ДЪРЖАВНА ФИРМА, та да имате бюджет, не сте и НПО, та да разчитате на дарения, ВИЕ СТЕ ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО, и трябва са търсите увеличение на ПРИХОДНАТА част на баланса ви, и пак ви казвам, тъпаци такива, КРЕДИТИТЕ НЕ СА ПРИХОД!

Такава сметка напълно импонира на редовия запалянко за който кредитът си е приход (няма пари => има пари). Той по принцип няма намерение да връща, а като му напомнят искрено се изненадва и възмущава от паралията, който иска нещо от бедния.

"изрично условие на фирмата е било нейното име да не се споменава"... А случайно това да е една от фирмите на Пеевски?

С такава математика, няма нищо чудно че имат финансови проблеми....

Заем от малка фирма(неизвестна).Ще го върнем след две-три седмици?Как?С нов заем.