В името на спорта: Раева и министър Василев изчистиха отношенията си

Президентът на федерацията по художествена гимнастика лично съобщи новината

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сте без маски?

Е кво беше туй нящо? Неква селска свада пред народа?

Много е бял, друго си е Йофу

Вчера беше шокирана, изумена и не знам си какво, днес вече му вЕрва само защото я прие. Смешница жалка, жена без достойнство.

Май си е слагала силикон в цицорите, дъртата самовлюбеница ...

Защо не и го кажеш лично?

Добре, че не се заяде с боксьорите или борците.

Раева е наскоро преболедувала.

Разбрали са се за парите.

Вчера се плюха като циганки на Женския пазар, днес са първи дружки....

На 58 години изглежда доста апетитно.

Но не от близо

Министъра с нищо не я е обидил,а пишат,че взаимно са се обиждали.Той няма да падне на нейното ниво.

Еееее,сега вече всички сме доволни, чакаме богата трапеза….и плеснаха с ръце, та се прегърнаха…..боже какви зрелища!

След като Илиана Раева оповести, че "три пъти е гласувала за Радев", взеха, че се разбраха....

Цигански истории...Особено единият

Такивзи бомби ли имаше мойта на младини, не помна ...

Странно е, че този нарочи точно федерацията по худ, гимнастика. Само те имат резултати, без да защитавам Раева. Какво да кажем за федерациите по колоездене, бадминтон, волейбол ...почти навсякъде шефа е дерибей ( обикновенно е бившо ченге на ДС ), който смуче държавни пари без никакви резултати, а спортистите масово се отказват и напускат...

Браво. Радвам се, че са постигнали конструктивен диалог. Прави ми приятно впечатление културното и умерено поведение на новите министри.

В името на парите какво ли не прави човек? :)

С: жена, шеф, мед. сестра и шофьор - НЕ СЕ СПОРИ!!!

Стъки

Ха ха.Четете,бе.Министърът каза,че ще се спазват правила и закони..А Илиянчето си мисли,че се отнася за "нейните правила и закони". Този я е гушкал,да и направи малко вятър.Пързаля я ,тя не се усеща.

Ама ако Спортния Тотолизатор е на загуба,отде пари за различните Спортове.Тотото никога не е било на загуба,ама явно сега като са дигнали тока на Реповето и тотото е пред фалит.Единственното спасение е да забранят Ефбет и Тотото да предложи онлайн залагане ,защото ако се забави да направи Онлайн Платформа,всички пари ще отидат в тарикатите от Ефбет и за спорта няма да остане и стотинка.

Как да не я е обиждал? Каза, че ще спре парите, които лакеите на мафията са взимали досега. Това не е ли обида? Този черничкия юрист е върл фен на ЦСКА и започна да цака Насо и Илиана. Отделно и че е чегъртач, иска да разкара всички, които имат нещо общо с Герб.

Всъщност, новите калинки имат само една идея- борба с някакви чекмеджета. Чакам с нетърпение авиолинията Скопие- София. Толкова ми се ходи до Скопие със самолет. Браво на Кирчо - умното, блестяща Харвардска идея.

Тъпак си, но ти си го знаеш.

Защо всяка вечер Рачков ми се лези със Стоичков ,а те били набарали големите пари, дето вместо 80% да отиват за спорта те отивали в малка група от хора.Е преди Божков плащаше рушвета на Комисията по хазарта,да не ги пипат и да не променят закона.Ама сега Божков го няма,а системата си работи както преди.Значи някой здраво пълни джобовете.

От целия този фарс ,мирише та вони ...!!!! Но жестоката истина се задава - "златни момичета" повече няма да има....няма !!! Нашите са от многото ,които стават за "златни момичета" .....но заслугата, да са такива не е тяхна...!!! Времената са други ... Не аз ,а времето ще го покаже и докаже !!! Хлапетата вина нямат.....

zizus

В името на парата, някои хора са готови да затрият и последната капка достойнство, което им е останало

Бой секс и гръцка музика Един ден се бият на другия се прегръщат Баканска му рабора

Леле какви цомби е напомпала, ако е дала на министъра да си поиграе с тях, нищо чудно че са се сдобрили, даже я прегръща.

Така ще се разберат всички. Управляващи и тези дето досега са краднали и всичко ще е по старому.

вън раевата насевица от спорта заедно с дебилният министър

отношенията, ха-ха, ще се мразят завинаги. Спортният е просто въздуха е.

Ефбет...OR Ефpaт?!?

Да се чете: "В името на парите"

!!! - Мутрите през 90-те едва ли са си представяли, че един от тях ще стигне толкова високо и ще превърне държавата в организирана престъпна група за рекет, източване на публични средства и пране на пари!...

На МаПу