В "Левски" отказали 700 000 евро за свой играч, искат по-голяма сума?

Продажбата на играчи до голяма степен ще зависи от развоя на европейските мачове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

#КОЙ вярва на такива фалшиви новини? Леефски е фактически фалирал! И 100 хиляди да дават за това дърво пак ще се съгласи НСПП!

как литекс софия си продаваха играчите в последните 4-5 години - пускат статии по всички бг спортни сайтове, че има интерес от псв, андерлехт, по някой път и по-далеч стигаха като висшата лига, елитен клуб от франция и т.н, след няколко седмици или месеца ежедневно драскане на статии накрая ги шитваха в китай, близкия изток или мексико. Така че това е стара изпитана схема от дребния бизнесмен и работи, може би левски се опитват да я копират и да вдигнат цената на основните си играчи !

Насето тряя вади пари ви ко мислите..

Ами НАП защо спят ?! На емн ми търсят 40 кинта невнесени, а на Лески разсрочват разсрочването на разсрочването ?! Винаги сами срещу всички :)

хахахаха,тя цецка отдавна трябваше да я закрият за тая измама с литекс но дребното гномче от Ловеч още го толерират червените боклуци но и това време ще дойде за вас лъжливи червени гниди

Льохман, големи комплекси имате от "Литекс", ама пълните стадиона дето уж не било дерби! Жалки и смешни сте говедцата! И още нещо, славист съм за ваш ужас! БУАХАХАХАХАХАХА

Тия па!? Е па колко да струва едно чернокожо говедо?! Даже много им дават. ха-ха...

за 700 хил.евра, могат само да се снимат с него. А, нещастните припознавачи даго ду...ат.

здравей слаГистки палячо...този на който викаш НСПП е онзи , който ви направи шампиони през 1996 заедно с мутрите и багажниците на СИК. Но ти откъде да знаеш това, бял боклук? Знаеш само да изливаш омраза към ЛЕВСКИ Нищо, ти недей да мислиш за ЛЕВСКИ - него ще го има, доказахме го вече много кратно че ФЕНОВЕТЕ го държим жив и вкарваме пари всеки месец в нашия си любим отбор А ти с 20те глупака от офча ходи прави свирки на свинята и маджо, че оставят ли ви, до 3 дни никой няма да си ви спомня бели педераси :)

Говедото си ти! Само дето си червенокожо!