17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Феновете на фетел да го духат. Расистите също.

Всичко е политика,черньо да спечели

Защото кара друга кола Ботас

Заради тъмния шампион намразих формулата.

Феновете не са критерий.

Е неее, баба ти е критерии ..

А кой

Както и лигните, егоистите, самовлюбените, и тн и тн. Фетел не е от изброените, логично е лидер.

Хамилтън трябва малко да се замисли за изцепките си за расизма.

ама то има ли още Ф1?!? Кой ги гледа тези вече?

Много ми дреме за сърцата на хората . За мен е важно , че Хамилтън е най - добрият до сега. Фетел е нахален и нестабилен.

a ti si prozzz i neadekvaten.

Нормално. При конкуренция 0, мангустата може да спечели и 18 титли. Но какъвто и да е, е противно черно расистче. И второто място му е много!

А първото му е малко -ха ха ха.

Сред толкова негативизъм край себе си Хамилтън и да успееш 7 пъти да станеш шампион и да подобриш маса рекорди си е истински шампион. Всички преди него са ги възхвалявали и угрижвали и пак не са успели да му постигнат рекордите. Дали ви харесва или не Хамилтън написа история и фактите не може никой да ги оспори. Другото е плод на лично ви отношение ..............

Хъмата никога няма да остане в сърцата на феновете, ако ще и 107 титли да има! Той просто е едно лайно в златен кенеф! След Шуми, има само един истински карач, и нова е Алонсо! Кими е супер, ама не му дреме, дали е на пистата или отива на плаж! От новите момчета има много добри, ама вече не гледам толкова формула, че да имам мнение!

Тоя всички му го казаха, що не се оттегли ... или пък ако иска да си направи име да слезе от Мерца (както и без това се пазареше и ги изнудваше за пари) и да отиде в по-слаба марка пък тогава да се докаже! Ако го направи и така спечели ще го призная и ще ми се издигне в очите. Ама да се правиш на най великия за дето си победил някой с класа по слаб автомобил не е мъжко и не буди уважение.

Хамилтън има по-добра психика, по-добър отбор и по-добър болид. Всеки си има предпочитания и Хамилтън не ми е любимец, но е добър пилот. Фетел също е добър пилот, но пали на четвърт и не ми е любимец също. Ако някой от тях да избера, бих избрал Хамилтън, колкото и да не ми е приятно.

И АЗ.

Фенщината няма нищо общо с това какъв е пилота. Просто Хамилтън няма харизма, много е дразнещ със залитанията към каузите в САЩ, за състрадание към поредната застреляна отрепка. И за да не кажете, че аз такова-онакова, за "свети Флойд", дето го убиа след като пробута фалшифи пари в магазин, една от сестрите му отказа да му иде на погребението, каза че не иска да има нищо общо с този престъпник. А то бяха бели дрехи, бели ковчези, събирах пари за семейството ...

Аз смятам, че Фернандо Алонсо е по-добър и от двамата. катп качество е най-добър, но направи глупави решения с колито които кара.

ДА НЕ Е ПРАВИЛ . ВЪВ F1 ОСВЕН РЕФЛЕКСИ И ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА СЕ ИСКА И МАЛКО ПИПЕ.

Сега ще обвинят феновете в расизъм

Ф-1 я направиха безинтересна след като я прекроиха по заданените от мерцедес параметри! Сложиха им двигатели 1,6 от сенокосачки,хибрид система върху която мерцедес работеше години преди другите,стабилизационни системи....и още незнам си какво! И пилотите се возят като на виенско колело!

И кво като някакви тъпи първосигнални западноевропейски тъпанари са гласували за Фетел? На Хамилтън му дреме на онази работа.

Саше мн просто момче, ма мен знаеш ли колко ме брига за някъв шибаняк, и маймуна може да кара този болит.

И НА МЕНЕ И НА МЕНЕ.

Хамилтън е посредствен пилот поставен в болид, който е с няколко класи над останалите тимове от Формула 1. И магаре да поставиш в болида на Хамилтън и то ще спечели световната титла. 'Тоз посредствен пилот е много далеч от класата на Михаел Шумахер, а да не говорим за иконите на този спорт - Хуан Мануел Фанджо, Айртон Сена, Ален Прост, Ники Лауда, Джеки Стюарт, Джак Брабам, Емерсон Фитипалди. А да не говорим за глупавите му изхвърляния извън пистата - коленичи, мрънка за права на "онеправданите", защитава джендъри и т.н. Пълен палячо в сравнение с истински мъже като Кими Райконен, Мика Хакинен, Найджъл Менсъл.

ЗАЩО ТОГАВА БОТАС НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОБЛИЖИ ДО ЛЮИС?

Пълни глупости, Хамилтън е в пъти по-добър от Фетел, а Фетел - видяхме как Льоклер го мачка с лекота.