Време ли е Мартин Стоев отново да поеме мъжкия волейболен тим на България?

След 8 медала от 9 първенства с юноши и младежи, треньорът написа: Ангажиментът ми приключи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присъединявам се към симпатизантите на Мартин Стоев, смятащи го за най-подходящ треньор на мъжкия ни отбор! Вече го е правил, печелил е медали /всъщност от тогава медали не сме имали!/. Доказано работи с такт и интелект с нашите хора. Другият голям е Радостин Стойчев, разбира се, но той има сериозни разминавания с ръководството на федерацията и надали би се кандидатирал. И - Сашо Попов, треньорът на ЦСКА. Той спасява от години един умрял отбор с толкова хъс и саможертва, че шапка му свалям! Но-Мартин е май човекът!

Мартин Стоев трябва да е тре ьор на националния отбор по волейбол! Нека подмлади отбора с младите лъвчета!

Да време е

Да време е Мартин да поеме националния отбор.

Да, време е!

marketor

докато нарциса лубчо ганев е начело волейбол няма да има. същото като футбола

А някой питал ли го е човека дали иска да става национален треньор или само си чешем езиците? Той може да има други планове

Не.

Разбира се, че трябва. Български треньор с опит и уважаван от всички, разбиращ от работата си (резултатите го доказват по безапелационен начин), има опит и като селекционер преди време. Единствено ръководството да не му се меси и пречи. Той другото ще го направи. Давай, Марто. Волейболът ни трябва да си върне загубените позиции. Време е, а и сме кадърни.

Мноооого отдавна Стоев трябваше да бъде върнат. Още преди некадърника Пранди. Даже Найденов беше по-добър вариант вместо Пранди. Но уж големите разбирачи, сътвориха едно голямо нищо.

Ти си ненормален, бе! Пранди е далеч най-добрият треньор, който сме имали! Доказал го е 2 пъти. Братоев, ти ли си?

Не му трябва да се занимава с глупаци. По-добре е за него да работи в чужбина.

Мартин Стоев е винаги значима фигура във волейбола и, като играч и като треньор, доказал, че разбира и умее тази игра. Явно и момчетата го обичат и се раздават и заради нео. Марто е велик!