Взети са проби за коронавирус от отбора на "Лудогорец"

От Националния оперативен щаб съобщиха, че клубът е изпълнил всички препоръки

Обратно в новината

Коментари - Взети са проби за коронавирус от отбора на "Лудогорец" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали всички специалисти се надпреварваха да обесняват, че НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ТЕСТВА ЧОВЕК БЕЗ СИМПТОМИ. Защото по този начин теста ще покажа 100 %, че човека няма вируса, но той може да го развие след няколко дни. Защо тогава, противно на всички указания се взимат тези проби от играчите само няколко часа след посещението им в Италия ?!

е нали трябва да напишат някаква статия днес

А китовете откъде са, български китове ли са или европейски? Понеже нашите китове са значително по-малко от европейските, не е редно така с лека ръка да им посягаме и то за футболисти-чужденци. Исобственикът на отбора, освен това е собственик на БМФ и достатъчно заможен да си внесе собствени китове или ако пожелае да си развъди!

Този, който е дал на футболистите промишлени маски а не медицински е голям идиот. Видял е, че са 20 пъти по скъпи от медицинските маски и купил като мислел, че са по добри. Но те служат за защита от химикали а не от вируси. В България простотията е колосална.

Това са специални тристепенни медицински маски, които се използват в Хюве-то! Такива задължихме да ползват и камериерките в хотела в Милано.

Ритнитопковците, че ги тестваха? За кучета и котки, значи, може , а за прасета - не може??? Само да ви информирам, че тоя вирус не подбира. Скача и на кучетата, и на котките, че и на прасетата.

Взети са всички мерки да не се появяват такива симптоми. С отбора беше изпратен и специален хигиенист-инфекционист, който да следи за дисциплината по прилагане на мерките и да ръси след всеки играч хлорна вар с една кофа. Тези тестове се правят, за да са спокойни всички български граждани и да знаят, че разполагаме с най-съвременните защитни средства.

амче то ритнитопковците са заразени с вируса на тъпотата, така че друг вирус едва ли може да ги пипне

Ако е вярно, че в бедната държаеичка има само 1000 теста за болестта, явно някой нуждае се няма да има достъп до такъв тест.

Заслужават поздравления за представянето си и отговорното отношение към истерията с коронавируса.

И тия защо въобще ходиха до там ? Само да донесат коронавируса. Иначе гледам хубави маски са им дали, от скъпите. А за нормалните българи, няма и от обикновените ...

Айде стига изсмукани от пръстите статии. Напишете нещо за новите два документа на Испанската прокуратура относно перачницата на пари в Барселона.

Ъхъм

А има ли смисъл? Нали не можеш да регистрираш положителна проба ако нямаш симптоми? Пари на вятъра пак

14 дневна карантина на целия отбор, щаб и на консултантът от ВМА!

Нека някой ми обясни , защото нещо не схващам. Какви проби на вчера завърнали се. Какво става с инкубационен период , антитела срещу вируса , които да се регстрират, симптоми.

именно - пълна пародия. Ако се заразиш днес - днес тестът няма да отчете нищо

И защо са взети проби, след като се тръби непрекъснато, че докато нямаш симптоми, всички проби ще са отрицателни?

Обикновените българи може да използват обикновена тоалетна хартия, тензух или дамски превръзки.

Да извадят ЛуноХодец от ЕФ незнам си ква лига до края на сезона и да затворят клубния стадион.

Задължително 14 дни карантина на всички завърнали се и после тестове...всичко останало е пълен провал. Честито на всички, вируса вече е в България. Благодарим Лудогорец!!!

Защо са им взети проби, а на стотиците идващи не се взимат проби-с цел пестене. Другите, ако искат да се изследват, и нямат симптоми трябва да плащат. След като тези футболисти нямат симптоми, защо са им взети проби, за да се хаби ресурс за скъпо изследване?

1.Въпрос Защо имат ли симптоми? 2. Въпрос Ако имат симптоми защо не са под карантина?

Нали имало много малък брой тестове-под 3000 за цялата държава, нали досега бяха пестени тези тестве, и се прилагаха,, ако имаш симптоми. Защо се хабят тези тествое за хора без симтоми. Един ритнитопко ли е по-важен, или децата. за децата от каварна бяха пестени тестове. Явно за да има за ритнитопковците.

На Петричев да му се направи и тест за бременност !

Нали досега ни убеждаваха , че тестовете не дават положителен резултат при заразен без симптоми , целия отбор ли кашля и има температура ? За едно канарче питам.

Ама много си прост бе...

Нали без симптоми не можеше? Май само за редовите граждани важат правилата, а Домусчиев бил поискал изследването. Нали не дават резултат при прибързано тестване ? А за това, че клуба е купил тестовете е ЛЪЖА, май ги няма на Женския пазар в Милано. Измекярии...