17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типично за малките нации - комплексари. Джокович е перфектен, но в трудни моменти се проявява селското, както и при нас.

Да правят квото щат... Ша го Запран Новак , ама на ВрЪба ..... Аман от Запад

Западнярите са подли, коварни лицемери, пък сърбите са си доста примитвни шовинисти.

Помиярите нека да злобеят! Джокера е номер едно за всички времена!

Ха, ха, ха, ха... смешника сърболяк бил джентълмен - най-голямата глупост, която може да се изтръска! По-злобно, долно пробно човече надали ще се намери всред всички тенисисти!

Надал големия "джентълмен", зоби с мярка, удоволствие и най-вече с разрешение от ВАДА. Пък Джокович що вземал медицински тайм аут, затова бил "простак". Не знам колко трябва да ти е втасъл мозъка, за да ти пресъздаде така реалността.

Руските роби сте психично болни хора. Виждате конспирация във всеки момент от жалкия си животец. Добре че нищо не зависи от вас.

Соросоидиотите сте психично болни хора. Виждате "руски роби" във всеки нормален човек.

Сърбофобите по света кръв пикаят мдано пукнат от злоба

И ти като твоя идол никога няма да разбереш как да се държиш нормално.

"Нормално", в смисъл, да бъде толерантен към "бежанците", докато го онождат и към джендарите, когато искат привилегии, може би. Също към грабежите на сащ и "запада", когато разсипват държави и народи под прикритие на "демократизация", може би.

Надал и Федерер немогат да преглътнат че сърбина е номер едно ,това говори за дребни души

Джентълменът, като види дебелия в някой мач, започва: да получава крампи, сюргюн, виене на свят и всичко, което може да доведе до медицинскш тайм аут или до ходене до съблекалня, откъдето се връща незнайно как преобразен; псува всичко и всички; крещи на подовачите на топки и ги юрка и шашка; започвада се прави на умряла лисица, сурка си краката по корта и си чопли ракетата, с надежда да извади съперника си от концентрация. Джентълмен, та дрънка.

много ти е криво огледалото ,сърбофоб си ,това е нормално за така наречените демократи ,които 30 години съсипват България

Отивай си в Сърбия, бе Милошевич! Ти очевидно си българофоб! Тук говорим за просташки тенис практики, но щом го играеш на национализъм и външна политика марш в Ниш и Масква!

В един ред си формулирал три тези, за които нямаш никакви данни, на базата на които да ги синтезираш. А когато говориш за нещо криво, пък фактите показват точно обратното, трябва да сложиш правилните очила, белким прогледнеш.

Никога в историята на тениса номер едно не е бил такъв простак като Джокович!! Човек,който троши ракети на корта,псува и удря съдии никога няма да бъде " велик",още по-малко " най-великия"!!

А, не, Макенроу е цвете и изобщо не е простак. Конърс също. Агаси изобщо не е малка гад. Родик не е надут пуяк. Рафа не е гнусен до безобразие с жестовете си.

Много точен коментар

Ха добро утро. То това е ясно от години, но е закономерно. Новак не носи същата популярност и пари за Тениса както Роджър и Рафа. Има много по малко фенове и от там гледаемост и приходи. Това е чисто и просто бизнес.

Не е само бизнес, а и политика, и други още по-съществени неща, дето ти е бедна фантазията за тях.

“Новак е джентълмен...” - бахахаххахах! Без да отричаме безспорни качества, сърбето си е селска пръчка и прилага селски сръбски номера. Федерер и Надал са класи над него, и не говоря за тенис, а за спортсменство, финес, красота на игра. Не всичко е точки и първенства. Ама това е друга тема, непозната на сърбето.

Сърбина е велик ,а ти си едно завистливо лайно

За една плескавица ще сринеш форумите.

Зад всичко това стоят МНОГО ПАРИ ! И ГОЛЕМИ ПАЗАРИ ! Сметнете например колко са Англо-езичните и Испано-езичните , колко рекламен пазар и потенциал за продажба седи зад техните евентуални купувачи . Къде може да се сравнява която и да е сравнително малка , че и скромна по покупателна възможност балканска държава ?!? Това е простата истина по въпроса : големите пари , спонсори, държави нямат интерес спортист от малка държава ( пазар) да спечели каквото и да било състезание .

Стига с тази балканска комплексарщина.

който не е удобен го махат.

Не се ядосвай брате Сърбино, кажи на неславяните -/както се казваше в един Ваш филм/ - Йебем ти майку фашистичко... и ще ти олекне!

Абе нещо големи братя на сръбския тенис има тук. Че чак политически са ангажирани... Аре всички на изток. Тук говорим за селска пръчка от класа, която заедно със семейството си демонстрира наглост и прости селски номера типична за тях.

Пълни глупости, Надал винаги е имал респект и уважение към противниците си.

Би Федерер много неприятно на последния Уимбълдън. Непростимо за запада. Много им бръкна в здравето. Ще го цакат тепърва!

Беше убит от игра от 38-годишен играч. Федерер сам се би и това е истината.

Западняците като цяло винаги имат едно наум за балканците, гледат не малко като диваци. Има доза истина в това което казва, макар че Ноле направи ред глупости, Роджър и Рафа са безупречни на корта и извън него.

Сърбите са по-големи мрънкала и от нас. Все някой им е виновен, все тях не ги уважават, все те били ощетени несправедливо... направо не знам как не им е неудобно вече.

Ти, не мрънкаш ли в момента повече, а???

Балкански комплексарщини! Не видях за 15 години Надал да счупи една ракета, да псува на корта, да обиди някой от противниците си!

Този същия Рафа Надал ли имаш предвид, който има десетсекунден ритуал преди сервиз, при който си бърка отзад отпред, че чешане зад ушите...

Пълни щастие няма бе Арнаутович.

Научи му поне името бе, смотльо! Дори не знаеш, че жена му е една от най перспективните певици, нещо като Паша Христова и катастрофира и загива, също толкова млада!!!

Доста преувеличава според мен. И тримата са много коректни един спрямо друг и винаги са се отнасяли с голямо уважение помежду си. Очевидно е, че са противници и интересите им няма как винаги да съвпадат, но евала им все пак, че се държат на ниво.

И го бият овреме на време тия мръсници ей.

На балканските субекти все друг им е виновен, я турското робство, я австрийците, я Путин, а в крайна сметка може и Гришата.

Гришката бе обвинен от семейство Джокович, че е разпространил коранавируса на Адрия тур. Беше повече от гнусно!

Стиг@ с тоя Гришо, къде е Ноле ,къде е Гришо, никога няма да ги стигнем сърбите в тениса, номер 1 при мъжете и два пъти при жените.......