17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти въри с муторя аз з додъ с кошъ.

Защо започвам да си мисля, че Арабаджиевите, които имаха много топла връзка с БФС ,могат да пропеят като сладкопойни чучулиги от ареста-затвора ,стига да са живи и здрави.

Очакваме 1. Рязко покачване касовата наличност при проверяващите. 2. Умерено, до незабележимо редуциране на необявени наличности при проверяваните. 3. Резултати= няма данни за престъпления, нарушения, прегрешения, дори за неправомерни помисли у проверяваните. 4. Футболът ни е във възход! Ура!

Всички са навързани като свински черва. Като разследват, защо не почнат със стадиона в Созопол да речем? И топлата връзка между тогавашния кмет /следствен в момента/ Панайот Рейзи и Перуката. Могат , но не искат или не им дават. Това е Марче ситуацията.

Чакам на Николета също....

Ха ха

И ще се окаже,че всички са чисти като момина сълза!

Хе-хе, ако не беше онзи злополучен мач и истерията след това сега нямаше да има нищо подобно всичко щеше да е "ОК" .

Лечков в затвора! При Московски

Нова база, построена с пари от УЕФА, сигурно има и нещо в касичката, що да не им се порадва някой бистришки тигър и приятели?

Крадците викат "Дръжте крадците". Явно в БФС има нещо апетитно дето някой "загрижен за народа" иска да прибере. Напазаруваха си медии и сега могат да ни будалкат колкото си искат.