17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10см по дълги ръце,по висок и по тежък с 10 кг.Усик би трябвало да загуби.

Имам чувството, че Усик ще го изненада. Джошуа не се е бил с толкова качествен боксьор като Усик до сега. Ако украинеца започне малко по-умерено и в един момент, когато щангата вземе да поокапва, някъде към 7-8 рунд му влезе много агресивно, ще видим отново страха в очите на Джошуа, както при първия мач с Руис. А джошуа като се поизплаши ще се обърка и то яко, ще гледа като пребозало теле и ще се чуди какво да прави, ще маха безразборно с надеждата за някой щастлив удар. Това му е играта на Усик и най-вероятно така ще го направи, стига да не го центрира с някой мощен удар в началото Джошуа.

Не го ли надценявате? Усик срещу Чисора се озори и пое бая удари. Доста тънка победа със съдийско решение.

Както се и оказа съм бил прав за мача. Почти както съм го описал се разви, като Усик се оказа дори по-търпелив и по-стриктно спазващ указанията на треньорите отколкото очаквах. Браво на Усик, голям мач, голям бой го би, голяма класа демонстрира!

Усик е феноменален боксьор , но не е за тази категория

Очевадно е че Джошуа е изненадан и объркан от костюма на жокера. Жокера изглежда по уверен.

Това момче до онзи ден се казваше Александър, не олександър, много дразни това преименуване в стил възродителен процес, усик означава мустак и на руски, освен на измисления украински..А Усик е много симпатичен и опеделено интелигентен, не искам да го сравнявам с една наша звезда

Не го сравнявай. Всяко плезене и лендзене е излишно - Продължаваме напред.

Ех другарю Гроздан(к)ов, как може така. Украинския език бил измислен. Ако кажете това някъде в Украйна ще мотивирате и малките момиченца да вИ нокаутират.

По важно е кой какво ще каже и покаже утре.

Щом не лае кат бесно куче - не ми го хвали!

Един чужденец беше писал на английски под Ютюб видеото с мача: "Тоя Пулев е много луд човек. Моето куче не може да изръмжи така".

Няма ли викове тУмороУ ау шоу Ю и животински нечленоразделни крясъци не ми го хвали, Кобрата, боксовия чувал на Кличко и Джошуа ги разбира тия работи

Славянинът ще бие натурализираният наглосакс.