17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, англичаните не пътуваха хиляси клм. като другите отбори

На мача с Дания много си личеше, при възможности за датчаните да се отскубнат, как просто бяха надбягвани от английски защитник, сигурно същият. Който предотвратяваше ситуации. Избора на Саутгейт за изпълнители на дузпи се оказа грешен. А Манчини направи нещо нетипично за треньори, когато губи да извади нападател, че да остане с един по-малко, за да смени схемата. Но точно така обърна мача. При контузията на Киеза нещата станаха зле и по-късно пусна нападател, че да държи защитата на англичаните по-назад. За Англия единственият точен удар бе при гола. Реално според мен и Испания и Франция са по-добри отбори от тях, но имаха пълен късмет със схемата, да не срещнат и един наистина силен отбор до финала. Честно казано очаквах Италия да спечели убедително, но с ранният гол нещата тръгнаха по друг начин.

Сега разбирам Саутгейт, искал е да остави решаващите дузпи на черните, ако се издънят ще им лепнат загубата на тях, ако спечелят печели цяла Англия. Пазил е от критики за цял живот белите играчи, истинските англичани.

Тоз пич защо не звънна да туря едни пари на тази прогноза :D

Аз казах същото тук, много преди Моуриньо и всички ме затрупаха с минуси!

Вярно е, че още преди да започне първенството каза, че на финала ще играят Италия и Англия и също, че бъде спечелен с дузпи. Откъдето и да го погледенеш - доста точна прогноза. Пожелавам му същия успех и като треньор в Рома.

заблуди с тези английски ритнитопковци.Ясно е че от 35 години Англия е един куц кон. Който и да влезе в сътава -липсата на конкуренция във вътрешното им първенсво от към местни таланти и огромния брой чужденци / в някой отборо 100%/ водят до смешнен национален отбор.И така ще бъде.

Определено трябва редовно да си пиеш хапчетата!