17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква е ползата за обществото, просперитета на нацията, брутния продукт от спортистчета, а ртисчета, чалгарчета, педерастчета

ще е на ръба да влезе в първите 30.А преди десетина години беше световен шампион за младежи.Не се разви това момче,или толкова са му силиците?!

Много е леко момчето .Скороста му на излитане от масата е от най- ниските.Ако беше оня нерез от шейните щеше да излети с 200!

Ако беше като оня нерез щеше да бъде втората шейна, но нямаше да скача на ски. Щеше да излети като топче и да се пребие. Тежестта е преимущество в боб шейните, скелетон и шейните, но не и при скачане на ски.

Колко злоба в тия коментари. А като видиш условията за тренировки и базите, осъзнаваш, че спортистите ни, особено в зимните спортове, са герои.

Там където тренират и австрийци,германци и т.н.

С какъв материал тренира той и с какъв немците? Все едно да сравнявам във формула 1 Ферари с Алфа Ромео.

Браво на Зографски. Надявам се да ни изненада с трето място. Има потенциал.

30 то

сам

чета - 'класирал се е за Финала...' ЙЕЕЕЕЕЕ!!! влизам в статията и чета - 'класират се първите 50.....' баси... нищо, УСПЕХ му желая!!!

"доста идентични"

общинско жилище в София няма ли за момчето....или са само за правилно ориентираните... Йорданке,кажи си

По-добре се откажи ... некадърник си, нямаш шанс ... екскурзиант.

друго си е да рипаш в софт карате

Абе пич, какъв екскурзиант, Зографски е част от елита на ски-скоковете и то при условие, че в България няма нито една работеща шанца! Има един такъв виц: на Вуте му показали състезание по лека атлетика и той попитал: Тия защо търчат? - Ами на първите се дават награди, купи, пари. - Добре, а останалите защо търчат?

БРАВО, МОМКО! Стискам палци.

Ти, ако на финала на Олимпийски игри тепърва ще пробваш различни вакси, за къде си тръгнал? Така ли се подготвяте, проба-грешка и каквото стане?

Така, така, акъл трябва да се даде.

За ваксите топ отборите във всички ски дисциплини си имат специалисти. Който не може да си позволи - всички български ски отбори - пробва и каквото излезе.

Дафовска така спечели пред игодини