17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти, ако на финала на Олимпийски игри тепърва ще пробваш различни вакси, за къде си тръгнал? Така ли се подготвяте, проба-грешка и каквото стане?

БРАВО, МОМКО! Стискам палци.

Така, така, акъл трябва да се даде.

За ваксите топ отборите във всички ски дисциплини си имат специалисти. Който не може да си позволи - всички български ски отбори - пробва и каквото излезе.

По-добре се откажи ... некадърник си, нямаш шанс ... екскурзиант.

общинско жилище в София няма ли за момчето....или са само за правилно ориентираните... Йорданке,кажи си

друго си е да рипаш в софт карате

Абе пич, какъв екскурзиант, Зографски е част от елита на ски-скоковете и то при условие, че в България няма нито една работеща шанца! Има един такъв виц: на Вуте му показали състезание по лека атлетика и той попитал: Тия защо търчат? - Ами на първите се дават награди, купи, пари. - Добре, а останалите защо търчат?

"доста идентични"

сам

чета - 'класирал се е за Финала...' ЙЕЕЕЕЕЕ!!! влизам в статията и чета - 'класират се първите 50.....' баси... нищо, УСПЕХ му желая!!!

Дафовска така спечели пред игодини

Браво на Зографски. Надявам се да ни изненада с трето място. Има потенциал.

Колко злоба в тия коментари. А като видиш условията за тренировки и базите, осъзнаваш, че спортистите ни, особено в зимните спортове, са герои.

Там където тренират и австрийци,германци и т.н.

Много е леко момчето .Скороста му на излитане от масата е от най- ниските.Ако беше оня нерез от шейните щеше да излети с 200!

ще е на ръба да влезе в първите 30.А преди десетина години беше световен шампион за младежи.Не се разви това момче,или толкова са му силиците?!

30 то

Ако беше като оня нерез щеше да бъде втората шейна, но нямаше да скача на ски. Щеше да излети като топче и да се пребие. Тежестта е преимущество в боб шейните, скелетон и шейните, но не и при скачане на ски.

С какъв материал тренира той и с какъв немците? Все едно да сравнявам във формула 1 Ферари с Алфа Ромео.

И каква е ползата за обществото, просперитета на нацията, брутния продукт от спортистчета, а ртисчета, чалгарчета, педерастчета