"Всичко започна след странната загуба от Славия. Не можем да паднем от Славия на "Армията". Не е нормално. Някои от момчетата предадоха Радукана, подляха му вода. Но нищо повече не мога да кажа", заяви Караджов, цитиран от ТопСпорт.

"Казвам това, което чувствам. Той беше уволнен още след Славия, но просто изчакваха. На Радуканов, бате Пеци (б.а. - треньорът на вратарите Петко Петков) и другите съм много благодарен. Не може да съм сърдит на Радукана. Той не искаше Мболи. Говорихме с него и ми обясни всичко. После не знам какво стана и Мболи дойде на един от лагерите. Иначе е добър вратар, но не мога да кажа дали заслужава да е титуляр за моя сметка. Изведнъж бях титуляр и в следващия момент си почивам. Можех да направя скандал, но не го сторих. Тогава отборът играеше добре. Не знам как изглеждаше отстрани", каза Караджов.

"Просто разтрогнах с ЦСКА, нищо грандиозно не се е случило. Нищо лошо не съм сторил на клуба. Винаги съм давал най-доброто от себе си. Никой не ме е заплашвал заради това, че съм избягал от ЦСКА. Това е отборът на сърцето ми. ЦСКА ми е давал храна. Този клуб ме направи футболист, а не някой друг. Гледам всички мачове на отбора. Страшно много ми се искаше да отида на срещата с Лудогорец. Но не го направих, за да не се създава напрежение. Мачът беше важен и исках момчетата да си играят без напрежение", продължи в студиото на "Канал 3" Иван Караджов, който не пожела да каже дали има оферта от Лудогорец.

"Не искам да коментирам, защото не се знае какво ще стане в утрешния ден. Постоянно се чувам с Емил Данчев, той движи нещата. Желанието ми е да заиграя в чужбина", завърши Караджов.