След края на кампанията обаче Камата ще си тръгне от Града на люляците.

Все още не е ясно къде легендарната осмица ще продължи треньорската си кариера. Вероятна дестинация е ЮАР. Христо преди време бе начело на Мамелъди Съндаунс, а миналата седмица местните медии написаха, че се е разбрал с шефа на Орландо Пайрътс.

Румънските колеги пък информираха, че новият треньор на "оранжевите" ще се казва Лауренцио Регекампф. Самият бивш играч на ловчанлии заяви, че не е изключено да води тима през следващия сезон. В момента Регекампф е на кормилото на Конкордия.

Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов вече на няколко пъти изгледа на живо мачове на румънския тим. Стоилов следи играч на тима, който през лятото ще облече екипа на шампионите. Не е изключено обаче мениджърът да води и разговори с Регекампф.

В Конкордия се подвизават трима български футболисти – Пламен Крумов, Милен Лахчев и Йордан Господинов, а отборът се намира в зоната на изпадащите.

Литекс пък може и да не вземе евро виза след отпадането за Купата и 4-ото място в подреждането на "Виктория футболно първенство" към момента.