На една от челните позиции е звездата на Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов. Голяма част от футболистите в своеобразната класация ще бъдат продадени след края на сезона, а останалите са изправени пред голяма неяснота за бъдещето си.
Освен Бербатов, в списъка личат имената още на Емануел Адебайор (Манчестър Сити), Дидие Дрогба (Челси), Карлос Тевес (Манчестър Сити), Робин ван Перси (Арсенал) и други.

Предполагаемите дестинации за българския играч са: Байер Леверкузен, Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен. През последната, отиваща си кампания, Димитър Барбатов се превърна в периферна фигура за Манчестър Юнайтед. Мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън демонстрира своите предпочитания към Дани Уелбек и Хавиер Ернандес, за сметка на бившия капитан на българския национален отбор. Шотландският специалист даде да се разбере, че Димитър Бербатов най-вероятно ще бъде продаден през лятото, но офертата за него трябва да бъде подобаваща.

От клуба се надяват да получат някаква възвращаемост на инвестициите си, след като през 2008 година закупиха играча от Тотнъм за 30 милиона паунда, припомня Гонг.