Нападателят и клуба от френската столица продължават да преговарят, но според Райола съвсем скоро всичко ще бъде финализирано. Вчера парижани официално обявиха трансфера на съотборника на Ибрахимович в Милан – Тиаго Силва.
От френския клуб ще платят сумата от 42 млн. евро за правата на защитника.

"Хората ме питат на колко процента е готов трансферът на Ибрахимович – на 90 или 99%. Тези проценти изобщо не ме интересуват. За мен, или има трансфер, или няма. Няма нищо по средата. Към момента все още няма нищо официално. Продължаваме да работим. В договора всяка клауза е важна", коментира импресариото.

"Надявам се, че ще стигнем до сделка с ПСЖ. Ако Златан имаше проблеми с идеята да играе в Париж, то нямаше да съм тук от три дни. Ибрахимович ще направи френското първенство много по-интересно, а Серия А много по-слаба. В Италия няма да остане нито един голям футболист. За мен Златан е най-добрият футболист в света. Той има душа на победител. Надявам се, че френските фенове ще се радват да го видят в игра. Пристигането му в ПСЖ ще бъде изключително събитие. Подобна сделка можеше да се осъществи само в Англия. Сега това се случва и в Париж, в тази невероятна столица", каза още Райола, предаде Гонг.