Роналдо втрещи всички в Реал Мадрид, след като заяви, че не се чувства щастлив в клуба заради „професионални“ причини. Според информациите в испанската преса, Кристиано не е щастлив от заплатата, която получава в Реал Мадрид. В момента португалецът е на контракт, който му носи по 9,6 милиона лири на година, но заради местните данъци, той взима по 7,2 милиона.

Сега, Роналдо искал да получава чисти 12 милиона годишно. Това пък означава, че от „белия балет“ трябва да извадят по 25 милиона лири на година. Или по 480 000 лири на седмица.

Португалският футболист явно иска да поднови договора си и в него да има нови финансови условия, които да го удовлетворяват. Настоящият контракт на Роналдо с Реал Мадрид е до лятото на 2015 година.

Вестник „АС“ твърди, че Роналдо е останал недоволен от факта, че Анхел ди Мария, Арбелоа и Гонсало Игуаин са подновили договорите си с „белия балет“, а на него не му е било предложено удължаване на контракта.

Срещата между тримата в сряда ще бъде от изключително важно значение за Реал Мадрид преди гостуването на отбора на Севиля и предстоящия домакински мач с Манчестър Сити от Шампионската лига.