"Благодаря на феновете на ЦСКА и на Левски, създаде се отлична обстановка за мач," заяви Младенов.

"Възвръщаме си лицето на ЦСКА, започнахме с много проблеми, но с търпение и разум ги преодоляваме."

"Създаваме много положения, но днес отбелязахме само един гол. Трябва да работим върху ефикасността в атака," добави Младенов.

"Надиграхме Левски в тактическата дисциплина. В днешно време футболът е тактика. Мога да кажа едно голямо Браво на момчетата. Това, което търсихме – изненадата, мисля, че се получи, с пускането на Нюаджи на върха на атаката".

"Всеки е в правото да коменитра и анализира. Никой обаче няма право да бъде краен в оценките си. Не искам да коментирам, кой какво е казал през седмицата. Днес надиграхме левски във всяко едно отношение. Разбираше, че има моменти, в които и противника имаше шансове. Мисля, че се получи едно от онези силни дербита преди години. Имаше интрига. Благодаря на феновете и на нащите и тези на Левски. Те допринесоха за добрия двубой".

Стойчо Младенов добави, че все още нищо не е свършено и отбора на ЦСКА го чака още много работа за да стигне там е където е мястото на отбора, а именно на върха, сподели треньора.

Относно съдийството Младенов заяви: 

"Между Левски и ЦСКА винаги има напрежение. Перфектно съдийство, както за главния, така и за страничните. Ако някой си мисли, че в тези мачове няма напрежение и битка, се лъже".

"Благодаря на Иво Тонев, че дойде да ме поздрави пред съблекалнята. Така трябва да бъде, битката си остава на терена. Те бяха хората, феновете на Левски, както и нашите фенове, които направиха обстановката и атмосферата за този мач", завърши Стойчо, цитиран от Гонг.