Българският нападател беше един от най-активните на терена и в началото на второто полувреме можеше да се разпише във вратата на гостите, но ударът му от близка дистанция излезе в аут.

Голът на победата за лондончани реализира Крис Беърд в 84-ата минута, възползвайки се от центриране от корнер на Йон Арне Рийзе. Това е едва трето попадение за Беърд в 150 мача с екипа на Фулъм. Столичани се намират на осмо място във временното класиране с актив от 13 точки, докато Астън Вила е на 16-а позиция с едва пет точки.

В друга среща от кръга шампионът Манчестър Сити спечели драматично с 2:1 навън срещу Уест Бромич. Двата гола паднаха в последните минути на двубоя и бяха дело на босненеца Един Джеко.

От средата на първото полувреме гостите играха с 10 души заради червен картон на Джеймс Милнър. Английският национал беше отстранен от игра с директен червен картон заради нарушение на откъсналия се на голова позиция Джеймс Морисън.

В 67-ата минута Шейн Лонг откри резултата в полза на Уест Бромич, но резервата Джеко изравни в десет минути преди края и само 60 секунди след появата си на терена. В първата минута на добавеното време Серхио Агуеро намери Един Джеко и точен удар на босненския национал осигури успеха с 2:1 в полза на Манчестър Сити.

Вижте класирането в Премиършип