Той заема мястото на подалия оставката си вчера Мартин Кушев.

В щаба на Вуцов влизат досегашният помощник Воин Войнов, Асен Букарев и Валентин Захариев.

"Познавам всички от екипа си много добре. Обичам екипността и се надявам добрите дни за отбора тепърва да предстоят въпреки тежката ситуация, в която се намираме. Времето за работа преди мача с Ботев наистина е много малко. Ботев не са по-добър отбор от нас като потенциал и като организация, но са по-напред като точков актив. Чисто игрово, не ни превъзхождат."

"За Kупата искам да се представим добре и да продължим напред. Една промяна води винаги до положителни неща. За мача с Левски мога да кажа единствено, че се надявам на 9-и декември отборът да има повече от сегашните 16 точки. Трябва да се вкарват голове и да се побеждава", бяха първите думи на новия наставник на "белите".

Официалният контракт все още не е подписан, но предстои това да бъде направено в следващите дни.

"Бих желал Вуцов да остане и след мене. Доста по-млад е и е зареден с амбиция. Искам да се даде шанс на младите, на нашите деца. Надявам се в лицето на Велислав Вуцов един треньор, който да успее да предаде опита си на младите. Пожелавам му успехи", каза пък президентът на Славия Венци Стефанов пред медиите, предаде БТА.