Уейн Рууни направи страхотен мач и отбеляза двете попадения за "червените дяволи". Английският национал се разписа първо в 16-ата минута, след като се възползва от хубав пас на отличния в тази среща Ашли Йънг. Юношата на Евертън промуши топката между двама бранители на Сити и не остави никакъв шанс на Джо Харт.

В 29-ата минута, Рафаел подаде отлично на Рууни и той отбеляза за 2:0, като това бе 150-ия гол за нападателя в английския елит. Сити, които се промениха тотално след влизането в игра на Карлос Тевес, върнаха едно попадение в 60-ата минута, когато Яя Туре оплете топката в мрежата на Давид Де Хеа, предаде БГНЕС.

В 86-ата минута, Пабло Сабалета бе оставен сам на границата на наказателното поле и с мощен шут с десния крак изравни на 2:2. В продължението на мача, в 90-ата минута, Робин Ван Перси вкара уникален гол от фаул и донесе трите точки за "червените дяволи".

По този начин, Манчестър Юнайтед вече води в класирането в лигата с актив от 39 точки след изиграни 16 кръга, докато английският шампион е втори с 33 точки.

Вижте класирането в Премиершип

Ливърпул с късметлийски успех на ”Ъптън парк”



szólj hozzá: Man City vs Man United 2:3 GOALS HIGHLIGHTS