"Да ви кажа честно, мисля, че тази загуба ни дойде добре, защото трябва малко момчетата да се приземят. Първо, трябва да се играят с по-голямо настървение мачовете, виждате, че това го нямаше. Второ, играеш срещу един много сериозен противник, даже много добър. Даже преди малко си говорих с президента им и ми каза доста впечатляващи неща. Доста пари има в този отбор и доста скъпи играчи, които ние едва ли можем да си позволим", сподели Кирил Домусчиев, цитиран от Гонг.

"Нямаме никакви поводи за притеснения, смятам, че тази загуба е много полезна за отбора. Треньорът ще си направи своите изводи, все още съставът не е изчистен. Виждате, има играчи, които не показват това, което трябва все още. Затова сме тук, затова играем срещу сериозни отбори, малко да ни набият канчетата и да се приземим."

"Ернандес ще навлезе, това е играч – тип подавач, какъвто търсихме. Сътвориха няколко добри комбинации с Кишада, мисля, че ще пасне в отбора. Колкото до Марселиньо – предложенията от Китай не са толкова добри за него, не са лоши за нашия клуб, но аз си държа на момчетата. Аз държа и на тяхното бъдеще. Докато няма подобрение на офертите за него, няма шанс да го продадем. Марселиньо е на възраст и е нормално да търси най-доброто от финансова гледна точка. Той има желание да играе в Лудогорец, но ако получи по-добра оферта, ние няма да го спрем", каза още босът на родния шампион.

"Много ме впечатлиха Атлетико Паранензе, не ги бях гледал преди това, смятам, че и отборът ни беше малко изненадан", завърши Домусчиев.