През първото полувреме превъзходството на домакините беше голямо, но нападателите на "червените" пропуснаха няколко чисти голови положения пред вратата на Георги Петков.

В деветата минута на срещата Иван Бандаловски изведе Анисе сам в наказателното поле на Славия, но Петков спаси удара му. В следващите минути Марсиньо и Спас Делев също не сполучиха в опитите си да преодолеят стража на "белите".

В 43-ата минута Мишел Платини от няколко метра засече в аут центриране на Нджонго Присо. В добавеното време Лазаров центрира от фаул и Виктор Генев с глава отблизо не намери целта. В началото на втората част Виктор Генев на два пъти имаше възможност да открие резултата, но ударите му след центрирания отново излязоха в аут.

В 66-ата минута Бандаловски центрира отдясно и отбитата топка беше засечена във вратата от Анисе за 1:0. Само 60 секунди по-късно Мартин Камбуров центрира и оставеният сам Спас Делев с глава отблизо вкара второто попадение за ЦСКА.

В 82-ата минута резервата Богомил Дяков беше оставен сам в наказателното поле на "армейците", но ударът му срещна гредата на вратата, пазена от Черни. При последвалата атака Антонио Ливраменто центрира и Янко Сандански беше оставен сам и с точен удар вкара топката в мрежата на домакините.

В този мач "белите" играха с част от резерните си играчи, защото в четвъртък отборът ще излезе срещу Берое в Стара Загора в полуфинален двубой-реванш от турнира за купата на България.

След тази победа "червените" имат 48 точки на трето място в класирането, Славия е на осма позиция с 29 точки.

Пирин се отдалечи от изпадащите с успех над Монтана

Фен на ЦСКА удари Лаптопа на ”Българска армия”

Вижте резултати и класирането в А група>>>

Лудогорец записа важна победа в Перник