Малко след 10 часа, легендарният българския футболист се появи на един от тренировъчните терени на тима, където даде първите си указания към играчите, които започнаха леки тренировки.

Красимир Балъков обяви при своето представяне пред медиите, че не се страхува от нищо и че ще работи за осъществяване на целите на клуба.

"Стигнахме до убеждението, че имаме еднаква концепция с ръководството за бъдещето на отбора и подписахме договор. За "Литекс" е важно да участва в Европа, това е цел, всичко допълнително е добре дошло. Ние големи цели не можем да си поставяме, но целта е да побеждаваме във всеки мач", сподели Краси Балъков.

"Повечето от вас ме познават, държа много на дисциплината. Важното е играчите да са концентрирани от първата до последната минута. Целта е да се направи един качествен отбор, който да следва своите цели по най-добрия начин. Миналата година Литекс игра добра роля в българското първенство, трябва да затвърдим тази позиция и да направим по-добро представяне. Участието в Лига Европа е минимумът", каза още специалистът, цитиран от Гонг.