"Сините" не срещнаха никаква съпротива при гостуването си на закъсалия в Б група "Спартак" /Варна/ и спечелиха със 7:1. Гостите предрешиха изхода от мача още през първата част, когато реализираха три попадения.

Резултатът бе открит в 8-та минута, когато Мирослав Иванов засече топката във вратата на "Спартак" след центриране отдясно на Роман Прохазка. В 24-та минута Радослав Цонев покачи резултата на 2:0, а в 40-та минута Божидар Краев с удар по земя от границата на наказателното поле вкара третото попадение за "Левски".

В 53-та минута Божидар Краев реализира второто си попадение в срещата, след като успя да засече топката в мрежата след центриране отляво. В 61-та минута бе най-чистото положение за домакините в срещата.

Станимир Димитров се възползва от грешка на футболист на "Левски", напредна и стреля, но вратарят на" Левски" Кристиян Наумовски успя да отклони топката и тя се отби в напречната греда.

В 73-та минута Пламен Крумов центрира отдясно, вратарят на "Спартак" Филип Димитров изчисти топката в краката на Владислав Мисяк, който вкара за 5:0.

Три минути по-късно Валери Домовчийски вкара шести гол за "сините". Последният гол за "сините" вкара Божидар Краев в 89-та минута.

Почетният гол за "Спартак" реализира Диян Малчев във втората минута на даденото от съдията двеминутно продължение.

В другите две срещи "Ботев Пловидв" победи като гост убедително с 4:0 "Локомотив Мездра", а пловдивският "Локомотив" се отлич с 2:0 като гост срещу "Верея Стара Загора".