Медиите на Острова пишат, че Снайдер е заминал за Калифорния, за да обсъди със съпругата си следващата стъпка в кариерата си. Халфът има нелеката задача да предпочете една от офертите на двата клуба от Манчестър.

Той е известил и двата отбора, че трябва да му гарантират заплата от 200 000 паунда. Тази сума не би трябвало да представлява особен проблем както за Сити, така и за Юнайтед, който плаща 250 000 паунда на голямата си звезда Уейн Рууни.

"Червените дяволи" в момента са фаворити за подписа на Снайдер и се очаква първи да преговарят с Интер в средата на настоящия месец. Агентът на холандеца Сьорен Лерби вече е обсъдил евентуалния трансфер на играча, по време на среща със сър Алекс Фъргюсън преди мача на Юнайтед с Уест Хям, съобщи БГНЕС.

"Гражданите" от своя страна се надяват близкото приятелство на Снайдер с Найджъл Де Йонг да изиграе своята роля и играчът да предпочете тяхното предложение, за да се адаптира по-бързо към футбола в Англия с помощта на своя сънародник.

"The People" пък твърди, че президентът на Интер Масимо Морати се е примирил с неизбежната загуба на Снайдер и гласи за негов заместник Сеск Фабрегас. Очаква се "нерадзурите" да предложат за испанския капитан на "топчиите" 50 млн. паунда.