Роберто Манчини е набелязал хърватския талант и ще се стреми да го привлече на "Ийстландс", за да може халфът да помогне на "гражданите" за предстоящите през следващия сезон битки за спечелването на първенството и Шампионската лига.

Според информациите от тима на Сити са готови да заплатят 30 милиона паунда, за да си осигурят услугите на футболиста. За привличането на играча се борят и други английски колоси – Челси и Манчестър Юнайтед. Самият Модрич пък призна, че има вероятност да напусне "Уайт Харт Лейн".

"Ако има оферта, която е добра за Тотнъм и за мен, разбира се, че може да се говори за трансфер. Аз съм играч на Тотнъм и ще бъда в Лондон на 7-ми юли, когато започва подготовката за новия сезон, но искам да кажа, че евентуално мое напускане може да се случи и по-късно", заяви хърватският национал.

Друго интересно, което съобщава "Дейли Мейл", е това, че Арсенал и Тотнъм ще се опитат да се сдобият с полузащитника на Лил Жервиньо.

"Получихме оферта от 12 милиона евро от Тотнъм, която бе отхвърлена", призна Фредерик Паке, който е генерален мениджър във френския тим. Отказът от страна на шампиона на Франция е оставил в борбата за привличането на футболиста Арсенал, като се очаква "артилеристите" също да отправят допитване за 24-годишния играч, информира Novsport.