“Мисля, че направихме необходимото, за да подсилим отбора на необходимите постове. Можем да кажем, че селекцията е пред финализиране. Треньорът на отбора ще може да разчита на всички футболисти още от началото на подготовката. Той си каза на кои постове има нужда, бяха предложени по двама-трима футболисти и избрахме най-добрите“, коментира Емил Костадинов.

Относно появилите се информации в румънските медии, че защитникът на Динамо Букурещ Кристиян Пулхач е пред трансфер в ЦСКА, Костадинов отговори: “Това не отговаря на истината. На този пост вече сме привлекли футболист, а имаме и друг, който е на много добро ниво. Не ни трябва нов играч на този пост.”

“Има разговори за Спас Делев, което е нещо нормално след сезона, който направи. На този етап обаче няма нищо конкретно. Има много фактори, които могат да повлияят. Ако офертата е такава, каквато не можем да отклоним например. Най-важно е какво иска футболистът, а на този етап той иска да остане в ЦСКА“, каза още босът на “армейците“, цитиран от Гонг.