"Тъкмо ще ми е по-лесно.Ще си говоря каквото искам, без да се съобразявам, че съм представител на футболния съюз", каза настоящия шеф във футболната централа.

Той посочи ясната цел пред мъжкия тим на ОФК Сливен, който днес започна подготовка за новия сезон. "Заплюваме си първото място в Източната "Б" и влизане в "А" група. Нашата цел е по-най-бързия начин да си възстановим мястото в елита. Пред футболистите, които ще бъдат в отбора ще има високи изисквания.

Ще се стараем да си изградим наш стил и да играем еднакво добре като домакини и като гости. Сега Нефтохимик влязоха в групата и вече са с амбиция за лидерската позиция. Говори се, че Ботев /Пловдив/ били сигурни за първото място, но наш ред е", категорично заяви почетният президент на "воеводите".

Лечков потвърди, че първата част от подготовката за ОФК Сливен ще бъде в местността "Даулите", поради заетостта на спортните съоръжение за предстоящата Балканиада по лека атлетика.

"След високопланинската подготовка отборът ще тренира до началото на първенството в нашата база. Имаме прекрасни условия и терени. Ще ги използваме. Не очаквам много нови футболисти. Имаме достатъчно млади момчета, които бяха в гръбнака на отбора през изминалото първенство и на тях отново ще разчитаме", добави Лечков. Реклама