"Нищо фатално не е станало. Това не се случва за първи път. И друг път сме били в тежка ситуация и сме излизали по-силни", заяви адвокатът по телефона от Русия, където бе по свои бизнес дела за 4 дни.

Попитан дали думите му значат, че няма да взема никакви бързи решения и мерки, касаещи ръководната структура на клуба, Батков отговори:
"Не, не, не. Нищо подобно няма да правя, не съм си го и помислял."

Слух: ”Булсатком” купува дял от ”Левски”

Босът на "сините" не се нае да коментира представянето на тима във Варна именно поради отсъствието си от България по това време. Но още след като се прибра в София, вчера сутринта Батков проведе работна среща на "Герена" с директора и треньор на "Левски" Георги Иванов.

Емил Велев нападна Георги Иванов - Гонзо

Освен представянето на отбора и нужните действия за подобряване на играта и резултатите по пътя към основната цел - шампионската титла, двамата имат и още една задача - решаването съдбата на Дарко Тасевски. Всеки момент се очаква да бъде обявено официалното становище - дали е постигната договорка с "Ростов", или македонският халф остава на "Герена".

През уикенда руснаците трябваше да направят нова оферта за Дарко. Първоначалната им бе да го вземат под наем, но това не устройваше "Левски". Ако Христо Стоичков, съветник на директора на "Ростов", е убедил руския бос да предложи сума, доближаваща се до 500 000 евро, за закупуването на Тасевски, сделката сигурно ще бъде финализирана, предаде Novsport.