След мача пък един от най-опитните в селекцията Мартин Петров призова за промени в българския футбол, за да може да върви нагоре и националния тим. Шефът на най-популярната игра у нас не пропусна да отговори на Мартин.

"Мартин беше изнервен и каза много истини. Той е недоволен от отбора, но нали и той е част от него, а не му е някакъв съсед. Нека първо да погледне собствената си игра", сопна се Михайлов.

Матеус: Някои футболисти не стават за националния


Президентът на БФС изобщо не спря до тук, а атакува и футболистите, които играха вчера.

"Играчите така или иначе нямат необходимия манталитет. Както виждате, те не са във форма. Изобщо целият български футбол върви надолу. Преди година бяхме на същото ниво след 4 поредни загуби", продължи Михайлов, цитиран от ТопСпорт.

Бъдещето на Лотар Матеус пък бе поставено леко под въпрос. Припомняме, че след мача с Англия Боби Михайлов бе категоричен, че немецът ще остане начело на тима. Сега обаче се появи едно "вероятно".

"Матеус най-вероятно ще подпише нов договор, ние за условията сме се разбрали. Резултатите не са добри в последно време, но не разбирам защо бивши треньори критикуват. Да си спомнят какви условия имаха те и колко време бяха начело на отбора".

"Колкото до Станислав Манолев, той има проблеми с ПСВ. Според мен той има лични проблеми, но не ги споделя. Стилиян Петров също е говорил с него, той ми каза същото", завърши Боби Михайлов.