Михайлов: Играчите нямат необходимия манталитет

Борислав Михайлов бе доста ядосан при прибирането на националния тим от мача с Швейцария снощи. "Трикольорите" бяха тотално разбити и загубиха само с 1:3.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов: Играчите нямат необходимия манталитет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доведе Боби Матеус и всички захапаха въдицата, и агнето цяло и вълкът сит, само че... синът на боби твърд титуляр (да сте видели друг на вратата при матеус) а зетя след слабите мачове преди никога повече не трябваше да помирисва национален, вместо това - титуляр. Но горкия е толкова некадърен и глупав че се осра за пореден път и запомнете - Живко Миланов пак ще играе за националния - надявам се тогава да ви стане ясен ЦИРКА на перуката и немеца!

аре стига сте дранкали, ако можете по-добре да играете идете вие бре! толкова могат, толкова играят.

Дедо попе, айде да те видя на 4 очи, и да се изкажеш пак така мъжката.. ко преди това не се насереш, разбира се.. Ще ти покажа как играят другите, ще ти покажа и доста други неща.. Не лай тук скрит зад монитора.. Ела да ти вкарам няколко гола в муцуната.. Д'еба боклука скапан...

Мамините синчета нямат манталитет защото знаят,че всичко им е осигурено. Боби най-добре знае това- неговия син по същия начин стана вратар на Левски, а после и на Националния.Когато няма конкуренция за твоето място защо да си даваш зор.

Господин Михайлов , вие като давахте това интервю сигорно пак сте били пиян, време е да се разделите с това кресло, айде да не си припомняме как се пръкнахте и сега налагате хора на ваши хора с тъмни очила, но вече с коремчета. Такива като вас , Слави Трифонов,Доган, Лечков,Яне , Станишев, Първанов ама изобщо не ви дреме за Българската култура и Спорт, по добре като ходите на Сафари по Африка всички вие се стберете заедно и си останете там !

Ей тоя философ от снимката, никога няма да се махне от сладкия си пост, няма такава наглсот

Въпрос:Колко е заплатата на Боби Михайлов като шеф на БФС? По пътя на логиката в една организация най-голямата заплата я взима президента.Щом Матеус получава 30 000 на месец,значи перуката взима повече.Еми Боби никога няма да си тръгне сам от хранилката на която се е посадил, освен ако някой друг по-силен от него не го измете от управлението на българския футбол.

иди си вече михаилов и си вземи и синчето си тъ сасипа фудбола преди се гордеех с тебе а сега си пален ташак за нищо не ставаш само да лапаш парички иди си искаме промени в фудбола в раководството иди си боби

предполагам,че рукводството си разбира от работата.още повече,че по принцип футболат е спорт ,които е изцяло на собствена издружка.щом вече се аговори за мартин и стенли-да има коренни промени-начи двамата директно кун вратата-с две думи да си ходият.матеос и тои-стига аванси-парични и други.вземете донадони-тои има опита с отбора на италя-може да е полезен.още нещо спрете да им пулните банковите сметки-и работите ще потругнат... милионери? с такава игра за резил пред цжл свят?тия капути-всички вун до последниат -тапанари смотани!врущаите парите на федерацията!това е моито мнение...

Швейцария има население колкото БГ, 10 пъти по-висок БВП, много повече спортни бази, компактно първенство, добри стадиони..... Аз не виждам причина да не са по-добри от нас. Изобщо, България няма място ни на Европейско, ни на Световно.

Тази дума манталитет мухльо ти не можеш да я използваш, защото при тебе манталитет липсва. За да можеш да кажеш, че имаш манталитет и да го търсиш в другите, трябва да имаш характер и достойнство, а това са черти, които ти липсват нещастнико. За пари продаваш честта на цял народ мухльо.

Напълно съм съгласен в Вас, г-н Михайлов, но какво правите от ФС по въпроса - научете ги да знаят химна наизуст, да са сдържани и дискриминацията да им е напълно мужда, да знаят кога да си отварят устата и кога - не, изгответе Статут на бълг.национал, а защо не и за останалите ни футболисти и за всичко това ги изпитвайте ако трябва личво Вие, за да не се излагат пред света и Вас, че и нас да не излагат и да не се срамуваме за липсващите им първи седем години от живота им, не е толкова сложно, като се прибави и санкция към всичко това...

Говедце синьоооо

Абе и като фенове не сме такива, каквито трябва да бъдем. Да си представим, че такава умряла сапунка като на бфс играе управата на английския национален отбор например. Ами на втория, най - много третия провал щяха да ги утрепят с камъни. За това не смеят да правят каквото си искат и нямат такива излагации. Голям е този страх от властите и това не е лошо, но когато властта се дъни тотално, нея трябва да е страх от хората.

Марто си е тъпо момче, имитира Стоичков, но само в псуването като овчар! Но не може да играе като него за съжаление!!! Който и да дойде няма да стане отбор. В клубовете футболът им е хоби и част от приятния живот - коли, жени, и други неща!!! В клубовете нямат нужната подготовка, вината не е в националния треньор!!!

Какво да очакваме като президенти на отборите са мутри като Гигов,Венци Стефанов,Коко Динев,Титан и т.н,а самите клубове са перачници и средство за тото далавери .Порутени стадиони,селски терени,какво очакваме.Нивото ни е селско-махленско мафиотско подобно на Молдова,Албания,Грузия.То и затова сме от класата на тези държави.Ама все някога ще бием я Литва я Узбекистан и пак всички ще се пъчат как се работи и какъв план има за развитие.Докато тези мутри са начело на отборите нито ще има хора по стадионите нито развитие на футбола а само смешен уреден шампионат и трансфери на суперзвездите в Китай и опашкарите в Турция.Футбола ни е един бълвоч и като се срещне със нормалните държави лъсва цялата истина-че със зетя,сина,пълнежа от пияндета от А група и 2-3 залязващи звезди чудеса не се очакват

Не мога да го трая вече Боби. НЕ МОГА.

А когато футбула ни беше на върха , ръководството веднага беше сменено защото не беше от София а от Пловдив и от тогава жънем само "успехи" !

Докато начело на българския футбол са Перуката и сливенския циганин, нищо добро не може да се очаква...

Няма по-добри, просто за две години трябва да си разменят постовете.

Pедактор, голям капут си...избираш какво да пускаш и какво не за да се харесаш на работодатела и...

а,зетя става ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зетя е супер зле. Тоя е за Б група

Не се ли намали А група на 8 или 10 отбора нищо няма да се промени: link

А защо не я направим само от два отбора ? Просто не мога да повярвам как четвъртите докараха българския футбол до това дередже ? Някой от сегашните национали знаят ли в миналото как сме излизали на терена и сме побеждавали ,кой да им го каже -Лотар Матеус ли ? На какъв език или с психологията просто трябва да работи психолог , та те излизат предварително паднали на терена . Ръководството на футбола ни трябва да си подаде оставката.

Излизането т кризата във футбола е детска работа. Просто се действа така, както би го направил един петокласник - прави се подбор, конкурс, състезание за най-достойните като атлети и бегачи футболисти, подписват договор, получават малък аванс за храна, и когато започнат да печелят мачове, получават съответстващото възнаграждание. Но не повече от това на добре платени ни работници. Сега нещата са с гъза напред - първо се приема в отбора и кьопаво, и кьораво, после им се дава апартамент, скъпа лимузина, осигурява се просташка чалга, съотвестваща на културата им, и накрая, ако остане време, играят както могат и тичат доколкото могат. А то не е много. Това не е футбол, това е отражение на системата в държавата - гнила, стара, мухлясала.

Всички пишещи дотук са единодушни и прави. Кой ли ще направи смяната на тези упрявляващи?

Започна се голямото прехвърляне на вини, отговорности, жлъч, неприязън, сега всичко ще излезе наяве. Колко са били прозорливи и Стоичков някога, и Бербатов по-скоро да се отстранят овреме от това гнездо. Спешно: нов конгрес и нова управа, подбор на нови атлетични младежи с образователен ценз и без материални претенции, иначе от следващата среща пак ще се започне "не играхме лошо, ама видите ли, нещо ни попречи".

Няма да гледаме красив футбол в нашето първенство, докато тези управляват БФС,те умишлено създават всички тези конфликти.

Мръсна, долна, нагла, крадлива, въшлива и миризлива перука. Ти и крадливата и корумпирана клика около теб сте главните виновници за трагичното състояние на БГ футбола мизернико. Измитай се с цялата си престъпна сган на секундата Б.... смотан!!!!!!

А ти имаш манталитет? Ха ха ха Аман от мафиози-смотаняци

Ама нейсе, да са му сладки 30 000 евро наши грешни пари. Имало луд да му ги дава..., защо да не ги вземе човекът? А лудият защо носи очила, да не би нещо да го е срам малко или пак се заблуждавам? Тъпаци безпросветни, не разбрахте ли, че само с "Мамата..." в уста нищо не става.

Боби, ти нямаш необходимия манталитет да бъдеш на такъв пост в БФС! Уважавам те като футболист, но като управник си гола вода!

ОТБОР СЪС ЗЕТ И СИН

Този ако дава от своя джоб парите за договор с Матеус, да си го оставя и дори само като личен треньор на зет си, на сина си. Треньор на националния отбор по футбол трябва да бъде българин, не с такива големи претенции за заплата. Имам предвид, че този отделя толкова малко време за отбора. Той не ги и познава, не е наясно с играта им. Освен това идва у нас само преди мачовеете. Той не събира футболистите на лагер-сборове. Само българин, който познава хората. Този щеше да налага чужд манталитет, но това не става с няколкото дни, които отделя.

Кой българин? Всички доказани вече се изредиха, я старши треньори, я помoщник треньори! Човекът знае какво прави! Я си гледай плетките и художествената гимнастика, бе, жена!

който и да е, дори и изредилите се ще бъде по-добър от този немец. Къде се беше доказал, преди да го сложат на нашата ясла? Да не би Унгария, в Сърбия? Изгониха го хората, след като го видяха, че е по-зле в акъла и от ....вяма да казвам.

Как кой българин? Имаме треньор правил 3 български отбора шампиони и шампион на Кипър, както и играл на финал за купата на Германия - ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ се казва и Михайлов много добре го познава, ама самият Гочето каза преди време, че при това ръководство на футбола в България - никога няма да го изберат за национален треньор. Наистина треньорът трябва да е българин и да знае "всичките" номерца на играчите и характера им.

хубаво кокълче е захапъл бобко. Как ще го пусне. Апък какъв треньор доведе . Май може да тренира само някой свой орган.

Винаги можеш да се оправдаеш с играчите, те не са главната причина за жалките резултати. Как гърците се представиха отлично на европейското 2004 г. , основно заради отлично ръководство и треньор Ото Рехагел. Ако не ти уври главата да го разбереш Боре стягай се месеци наред да се оправдаваш с играчи, съдии, лошо време и терен и т.н. Надушвам, че си много тъп и упорит и дълго време ще берем срам със смотаното ти и тъпо управление нещастнико.

tigara

БОБИ ДОКОГА ЩЕ СИ ;КИСНЕШ; НА ШЕФСТВОТО МЯСТО В ФУТБОЛНИЯТ СЪЮЗ,МАХАЙ СЕ НА МОМЕНТА РАЗСИПА ВСИЧКО НЯМА НИЩО НЯМА НИТО ЕДИН ТАЛАНТ.ВИЖ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В А-ГРУПА/ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА В ИЛИ Б -ГРУПА ,ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ.ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ОКРЪЖНИТЕ СЪВЕТИ СА ПЕНСИОНЕРИ САМО ЛАПАТ И КРАДАТ И ТИ НОСЯТ КАК НЕ Е СРАМ МАХАЙ СЕ пс.НЯМА ДА СЕ ;ЗАДЪРЖИШ; ОЩЕ МНОГО НАРОДА ЩЕ ТЕ МАХНЕ НАБЛИЖАВАТ СВЕТОВНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ.!!!

tigara

БОБИ ДОКОГА ЩЕ СИ ;КИСНЕШ; НА ШЕФСТВОТО МЯСТО В ФУТБОЛНИЯТ СЪЮЗ,МАХАЙ СЕ НА МОМЕНТА РАЗСИПА ВСИЧКО НЯМА НИЩО НЯМА НИТО ЕДИН ТАЛАНТ.ВИЖ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В А-ГРУПА/ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА В ИЛИ Б -ГРУПА ,ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ.ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ОКРЪЖНИТЕ СЪВЕТИ СА ПЕНСИОНЕРИ САМО ЛАПАТ И КРАДАТ И ТИ НОСЯТ КАК НЕ Е СРАМ МАХАЙ СЕ пс.НЯМА ДА СЕ ;ЗАДЪРЖИШ; ОЩЕ МНОГО НАРОДА ЩЕ ТЕ МАХНЕ НАБЛИЖАВАТ СВЕТОВНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ.!!!

tigara

БОБИ ДОКОГА ЩЕ СИ ;КИСНЕШ; НА ШЕФСТВОТО МЯСТО В ФУТБОЛНИЯТ СЪЮЗ,МАХАЙ СЕ НА МОМЕНТА РАЗСИПА ВСИЧКО НЯМА НИЩО НЯМА НИТО ЕДИН ТАЛАНТ.ВИЖ КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В А-ГРУПА/ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА В ИЛИ Б -ГРУПА ,ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ.ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ОКРЪЖНИТЕ СЪВЕТИ СА ПЕНСИОНЕРИ САМО ЛАПАТ И КРАДАТ И ТИ НОСЯТ КАК НЕ Е СРАМ МАХАЙ СЕ пс.НЯМА ДА СЕ ;ЗАДЪРЖИШ; ОЩЕ МНОГО НАРОДА ЩЕ ТЕ МАХНЕ НАБЛИЖАВАТ СВЕТОВНИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ.!!!

Боби Михайлов незабавно да се оттегли. Трябват нови хора с нови идеи. Да се спре с толерирането на Левски и ЦСКА от съдии и журналисти. В спортните вестници всеки ден има по 5-6 страници за тях. Да се ограничи броя на чужданците извън ЕС. Да се назначи българин за треньор. На футболистите да се дават по малки заплати и то при добри игри и резултати. Мутрите вън от футбола.

боби краино време да си варв иш всичко около теб е коръпця каде са ни талантите никаде??няма нищо по в и Бгръпа всичките председатели на зоните/в-гръпа и са пенсионери докога боби бади мж и си подаи оставката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре бе плешива гадино не разбра ли че е време да си ходиш, та да вземат да се пооправят малко нещата

Не разбирам,нали нещо като не върви,човекът,който го ръководи и контролира,си подава оставката.А този тука се прави на...:,,Дръж ми ...перуката!".Остава да каже,че всичко е Божа работа и сме наказани свише да имаме скапан футбол.Ейй,нагли,нагли до безобразие.

Да ви ... на специалистите, след като резултатите ви са такива. За сметка на това не съм чул заплащането да е намаляло.

И Ментеус, и Михайлов, и Мартин Петров - ВЪН от националният Дълго време показвахте колко сте некомпетентни!! Синко и зетко - вън Закривайте футбола в бг и се хващайте на работа

Не става само с тичане, трябва и акъл!

Това е той, най -големият виновник за състоянието на футбола в БГ. Б. Михайлов.