Нападателят на Манчестър Юнайтед беше основна цел на ПСЖ това лято, но до трансфер не се стигна. Другата опция за нов атакуващ футболист пред ръководството на парижани е опитният Никола Анелка от Челси.

От привличането на Бербатов се интересува и испанският Атлетико Мадрид, който вече взе на "Висенте Калдерон" колумбийската машина за голове Фалкао и плеймейкърът Диего.

Договорът на Димитър Бербатов с Манчестър Юнайтед изтича през лятото на 2012 година. Все още няма никаква индикация, че бившият български национал ще подпише нов контракт с "червените дяволи", които ще се опитат да защитят титлтата си във Висшата лига през този сезон.

В мачовете до момента през новия сезон Бербатов остана на резервната скамейка на "червените дяволи". Без българския нападател Манчестър Юнайтед има пълен актив от 15 точки на първото място във Висшата лига на Англия. Снощи той влезе като резерва в 79-ата минута срещу Челси, а мачът бе спечелен от Юнайтед с 3:1.

Бербатов се включи добре и имаше една чудесна възможнсот да се разпише, но нямаше късмет и ударът му бе избит пред голлинията на лондончани, припомня Novsport.

Daily Star: Бербатов се връща в националния