Договорът на полузащитника с Лос Анжелис Галакси изтича през следващия месец и новите катарски собственици на лидера в Лига 1 са готови да подпишат с бившия играч на Манчестър Юнайтед.

36-годишният футболист разкри, че към него има интерес от страна на два големи европейски клуба. През изминалия уикенд Дейвид Бекъм помогна на своя американски клуб да спечели титлата в МЛС, но сега предпочита да се завърне в Европа.

Бившият треньор на Милан Леонардо, който бе наставник на полузащитника по време на престоя му на Сан Сиро под наем през миналата година, потвърди, че ПСЖ е един от тези два клуба, които искат да се подсилят с класното попълнение.

"Да, разговаряхме. Тези неща отнемат време. Познавам го и той не се нуждае да ме убеждава за възможностите си. Той дойде в Милан и тогава беше по същия начин. Имаме разбирателство. Когато говориш с Бекъм, разговаряш за нещо голямо. Сега неговият договор изтича и той ще решава своето бъдеще", сподели Бекъм, цитиран от Гонг.

Леонардо смята, че привличането на английската звезда може да се окаже, ключът към първата титла на ПСЖ във Франция от 1994 година насам.

"Ако Бекъм мисли за идване тук, това може да ни направи щастливи. Ако футболист като него мисли за ПСЖ, това е добре и ние сме готови да преговаряме."