Записването за второто издание на благотворителния турнир по минифутбол AllStars за "Купата на бизнеса" е в разгара си, а крайният срок е 31 юли.

Мачовете ще са на 30 септември и 1 октомври на игрищата на НСА "Васил Левски". Надпреварата с добра кауза, организирана от Фондация "Димитър Бербатов", кани всички компании с футболни отбори да се включат. 

Адресът да се случи това е https://kupata.dberbatov.org/.

За втория турнир отборите ще са повече - 20, в сравнение с миналата година, когато бяха 12.

Първото издание през 2022-ра се радваше на голяма популярност и интерес от успешни български компании. Медиен партньор и през тази година ще е Dir.bg.

На терена миналата година спечели отборът на Първа инвестиционна банка, победил с 2:1 във финалния двубой състава на DXC Technology Bulgaria.

В добавка към емоциите от мачовете, имаше и томбола. В нея Димитър Бербатов предостави свои екипи от мачове с Манчестър Юнайтед, както и фланелка на друга легенда - Уейн Рууни, и чифт футболни обувки на Пол Погба, с които той игра в спечелен от отбора финал за Купата на лигата.

"Нашият турнир по минифутбол е ръка, протегната към силния и социално отговорен бизнес в България - този път не само с идеята да работим заедно за изявените млади таланти в страната ни, но и паралелно да се забавляваме.

Амбицирани сме купата, която всяка година ще връчвам на победителя, да стане престижен трофей, който всеки лидер на фирма ще иска да има в кабинета си.

Това е кауза, която така измислихме, че и да се забавляват отборите и компаниите, които участват, и да има приходи за нашата кауза. Вече 15 години подкрепяме изявени деца. Те го заслужават", каза след първото издание самият Бербатов за турнира.

Приканваме и вас да се включите в AllStars за "Купата на бизнеса", ако вашата компания има футболен отбор и амбиции не само да печели купи, но и да бъде част от позитивна инициатива и добра кауза.