Докато спортният свят е в принудителна почивка, някои страни демонстрираха невиждана смелост и сърце за феновете си, които се надяваха, че точно това удоволствие няма да им бъде отнето. Докато в същото време милиони отправяха молби тяхното първенство да не бъде засегнато.

До този момент има две държави, които могат да се похвалят с голям успех и неочаквано световно внимание. Страните герои са Беларус и Никарагуа, където първенствата продължават да доставят достатъчно емоция, докато в това време отбори за милиарди са в пауза. Беларус и Никарагуа се превърнаха във футболни столици.

И както феновете от цял свят започнаха да се съобразяват с часовата разлика, за да могат да се порадват на футболните емоции, букмейкърите също не стояха със скръстени ръце.

Все пак всички искат повече адреналин от играта, следователно компаниите започнаха да доставят и най-разнообразни възможности за печалби. Освен това се подготвиха и с осигуряването на директен стрийм за всяка футболна среща, която може да се излъчи от Беларус - още една добра новина. Така феновете са още по-близо до емоцията.

Букмейкъри като бет365 не се ограничават само с това, те приемат залози и за първенството в Никарагуа, при това достатъчно разнообразни. Едва ли има много родни фенове, които насочват спортен поглед към страната в Централна Америка, следователно с по-голямото разнообразие ще дойдат и още повече възможности за печалба.

И докато ще е трудно да си спомните някой отбор от Никарагуа, със сигурност ще изникнат достатъчно спомени, когато припомним един култов футболен отбор от Беларус с много впечатляващи възможности - БАТЕ Борисов. Този отбор бе несменяем шампион повече от десетилетие, а и наприви нелоши игри в европейските турнири. Естествено, не може да се каже, че са някакъв гранд на континента, но българските отбори специално знаят какво да очакват от тях... 

Запалянковците не са толкова критични, особено в ситуацията в момента. Важно е, че имат възможност да задоволят едно много важно удоволствие и освен това да се порадват на истинските спортни страсти.

Междувременно бет365 е пуснал пълния спектър от възможности за печалба и забавление. Ще открием добре познатите възможности като двоен шанс, голове - под/над, азиатски хендикап и брой голове, както и много други. Освен това не трябва да забравяме, че присъства и любопитен дългосрочен залог за победител във висшата лига на Беларус, което е още в ранна фаза.

И докато футболните срещи от тази страна могат да бъдат гледани директно в платформата на букмейкъра, за Никарагуа ще се изискват малко повече усилия. В наши дни интернет е благодатен на стриймове и при всички положения ще се има доза забавление, когато се опитате да вникните в думите на коментатора на мач от тази държава. Така с приятното ще върви и полезното - кой е казал, че футболът не може да разшири полиглотските познания?

Както и да го погледнем, всякакъв футбол на живо в настоящата ситуация може да бъде изключително позитивен и разсейващ и точно по тази причина в момента двете страни се радват на такова внимание. Феновете със сигурност ще оценят още по-сериозно това, което в момента нямат - голямата им страст.

И не на последно място - играчите знаят, че ги гледа цял свят. А каква по-голяма мотивация от това, че имаш своята слава и глобална популярност, която не си очаквал някога да получиш?!

 

Рекламна публикация