Наставникът на Левски Георги Дерменджиев изнесе пресконференция преди мача с ЦСКА в Първа лига.

Той смята, че в сблъсъка няма фаворит и че всеки мач за "сините" до края на сезона е много важен, макар че тимът вече няма шанс да се бори за титлата. Отрече за евентуалните трансфери на Даниел Кайзер и Жуниор Мпапуку.

"Не мисля, че мачът с Лудогорец бе пораженчески. Той бе добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и наказани, но някои се връщат. Ще имаме 11 човека на терена. За момента обаче се запазва списъкът с контузените. Когато младите момчета се представят добре, ще бъде направено така, че да имат повече игрови минути"

В такъв мач няма фаворити. Отборите достатъчно добре са натренирани и няма предимство. Физически и двата отбора ще бъдат готови.

Мачът на ЦСКА с Ботев няма нищо общо. Даже мисля, че те го подцениха малко и затова влязоха така в него. Но срещу нас психологически ще бъдат по друг начин настроени.

Трябва да се концентрираме върху играта на отборите и какво ще покажем на зеления терен, така че феновете да бъдат доволни от играта. Когато тези момчета се представят добре, ще бъде направено така че да имат повече игрови минути.

Любо е добър треньор и умее добре психологически да въздейства на играчите. Също така да им намери точните позиции. Има ясно изградена визия какво иска от отбора. Качеството на игра е значително подобрено в ЦСКА. Така че трябва да направим добър и зрелищен мач.

Тези мачове принципно отборите трябва да бъдат компактни в атака и защита.

Мисля, че изиграхме добър мач срещу Лудогорец. Искам настройката на отбора да е по същия начин, но да не повтаряме индивидуалните грешки. Всеки мач и всеки резултат е важен. Три точки, една точка, всички са важни.

Искам да оставим съдиите да свирят нормално. Много ги коментираме преди и след мачове. Нека ги оставим да свирят това, което виждат.

Станислав Костов има дискомфорт с коляното, но болката не е такава, че да не може да играе", споделя Дерменджиев.

Относно спекулациите за трансфери на Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, Дерменджиев заяви: "Не искам да се смея в момента. И двамата нямат нищо общо с Левски".