Тодор Неделев се появи в лагера на Ботев (Пловдив) след завръщането на отбора то Турция.

Капитанът отиде при съотборниците преди тренировката им, прегърна се с момчетата и размени думи - емоционално завръщане, макар и не в пълна сила, тъй като нараненият ас на "канарчетата" още дълго няма да може да тренира с тима.

Неделев претърпя много тежка травма на главата от удар в стъклото на автобуса на националния тим в Тбилиси преди 20 дни.

В навечерието на двубоя на България срещу Грузия в Лигата на нациите, катастрофа с рейса доведе до инцидента, а халфът има черепна контузия и бе опериран.

Той няма да тренира поне още 4 месеца, а след това допълнителни изследвания и лекарски решения ще бъдат съдбоносни за това дали ще може да се върне на игрището. И, ако да, кога може да се случи това.

На емоционалното видео (долу), разпространено от Ботев, се вижда срещата му с Виктор Генев и други момчета от тима в лагера.

Пловдивският отбор се готви за европейските си авантюри - на 20 юли приема АПОЕЛ (Кипър) в София в първи двубой от втора квалификация на Лигата на конференциите, а 8 дни по-късно гостува в реванша.