Френският халф на Астън Вила Бубакар Камара няма да се наслади на медения си месец, а вместо това ще се присъедини към националния тим на родната си страна. Играчът е получил повиквателно от Дидие Дешан за мачовете с Гибралтар и Гърция докато е пътувал към дълго плануваната почивка и въобще не се е церемонил, а директно е отложил събитието, като за това сподели съпругата му Корали.

Тя написа в Instagram, че ваканцията е отложение заради "добра кауза". Камара има 3 мача за "петлите", като всички те са през миналата година.

Дешан го повика по спешност, след като стана ясно, че Адриен Рабио няма да може да вземе участие в юнските двубои заради контузия. Франция е начело в групата си от европейските квалификации с две победи от два мача до момента.

Дефанзивният халф Камара е юноша на Марсилия, където играе между 2016-а и 2022-а, а след това преминава във Вила. Той преминава през всички национални отбори на страната си при подрастващите, а преди година най-сетне дебютира и за представителния тим на родината си.